Danes: divji rdeči riž (če drži napisano na embalaži) s trakci
pokajoča zelena solata, voda, vino
@polarbear, sej, ne da me zanima, bolj reda radi
, kakšne nagrade pa so? Da vidim, če se mi splača pritožbo pisat
lp ![]()
Danes: divji rdeči riž (če drži napisano na embalaži) s trakci
pokajoča zelena solata, voda, vino
@polarbear, sej, ne da me zanima, bolj reda radi
, kakšne nagrade pa so? Da vidim, če se mi splača pritožbo pisat
lp ![]()
Včeraj: zelenjavna juha, puranji polpeti z rižem v paradižnikovi omaki, dušen riž, zelena solata
Danes: zelenjavna juha, dušene bučke, piščančji naravni zrezek, pečen krompir, zelena solata
Jutri: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zeljnata solata
NENA58danes: peresniki s paradižnikovo omako, solata, sladoled s smetano v slaščičarni-po 2 kepicah sem komaj dihala
jutri: solata(rdeč radič, fižol, paradižnik), gibanica, kijo bo naredila moja nona
Petek: še nevem
Sobota+10 nadaljnih dni: kuham za naše slovenske fante, ki bodo v Španiji na evropskem motociklističnem prvenstvu branili barve Slovenije!!
Pošljem kako slikico(hrane seveda).
lp
ledenka_Pri meni: Doma narejena skoraj niška
solata, namesto tune v konzervi sveže pečen odmrznjen mahi-mahi.
ledenega metinega čaja.
Še malo....
danes pa kuha mama :P (goveje rulade z pršutom in gaudo)
mali kuharHm, polarbear, nekam po svoje ti krojiš pravila igre. Nikjer ni bilo navedeno, da je treba zbrati med zelenjavo. Torej, če je kaj pravice na sveti, je mišzmoke odgovorila prva in prav, ........ Kaj zdaj? Pridem v kontrolo, menda bom našla k tebi. ![]()
![]()
![]()
Danes pri nas: menda bučna juha, makaronovo meso malo po moje, endivija s krompirjem (ali brez njega) v solati, kakopak. O sladici še ni nič znanega.
menda bo.
Solata...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---Danes za mojga paprikaš in kruh, jaz pa zunaj, najbrž pride kitajska rest. na vrsto.
tanjajVčeraj goveja juha z rezanci, dunajski zrezki, pečen krompir, kumarična solata
Danes polnjene paprike,zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
pečen krompir, bučni polpeti, paradižnikova solata!
ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira