Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:  divji rdeči riž (če drži napisano na embalaži) s trakci

pokajoča zelena solata, voda, vino

@polarbear, sej, ne da me zanima, bolj reda radi , kakšne nagrade pa so? Da vidim, če se mi splača pritožbo pisat

lp

mzm

Včeraj: zelenjavna juha, puranji polpeti z rižem v paradižnikovi omaki, dušen riž, zelena solata

Danes: zelenjavna juha, dušene bučke, piščančji naravni zrezek, pečen krompir, zelena solata

Jutri: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zeljnata solata

NENA58

danes: peresniki s paradižnikovo omako, solata, sladoled s smetano v slaščičarni-po 2 kepicah sem komaj dihala

jutri: solata(rdeč radič, fižol, paradižnik), gibanica, kijo bo naredila moja nona

Petek: še nevem

Sobota+10 nadaljnih dni: kuham za naše slovenske fante, ki bodo v Španiji na evropskem motociklističnem prvenstvu branili barve Slovenije!!

Pošljem kako slikico(hrane seveda).

lp

ledenka_

Pri meni: Doma narejena skoraj niška  solata, namesto tune v konzervi sveže pečen odmrznjen mahi-mahi.

ledenega metinega čaja.

Še malo....

Vanja

danes pa kuha mama :P (goveje rulade z pršutom in gaudo)

mali kuhar

Hm, polarbear, nekam po svoje ti krojiš pravila igre. Nikjer ni bilo navedeno, da je treba zbrati med zelenjavo. Torej, če je kaj pravice na sveti, je mišzmoke odgovorila prva in prav, ........ Kaj zdaj? Pridem v kontrolo, menda bom našla k tebi.

Danes pri nas: menda bučna juha, makaronovo meso malo po moje, endivija s krompirjem (ali brez njega) v solati, kakopak. O sladici še ni nič znanega.  menda bo.

rimljanka

Solata...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes za mojga paprikaš in kruh, jaz pa zunaj, najbrž pride kitajska rest. na vrsto.

tanjaj

Včeraj goveja juha z rezanci, dunajski zrezki, pečen krompir, kumarična solata

Danes polnjene paprike,zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

pečen krompir, bučni polpeti, paradižnikova solata!

ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti