Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja: goveja juha, piščančji fingersi ocvrti v mešanici corn flakesa, drobtin, suhega peteršilja in suhega česna, ocvrte bučke, pomaka iz kisle smetane, jogurta, limone in začimb, zelena solata

Ponedeljek: Polnjena paprika, pire

Torek: chili con carne

Sreda: pica burek

Četrtek: Zelenjavna enolončnica, palačinke

Začetnica

Čak mal, da pogledam, kaj se je skuhalo:

- aha! kremenatlci, boranija, riž, solata, zmešana ko kurji futr.....

- juhca iz zmrzovalnika, s frišnimi vlitimi nudlni in velik peteršilčka seksek (to ni pomanjševalnica od seksa)

- eni odmrznjeni sojini polpeti za na mimgrede...

- lubenicaaaaaaaaaaaaaaaa

- za kuharco en topel viski, baje pomaga......

Posladek:

- upanje, da pomaga......

(s tistim šporhetom ste me pa vsi prehiteli, medo, dej fitbek!?)

Mygrace

Danes čevapčiči, bučke na žaru, kumarična solata. Kaj si človek lahko še več želi?  

msegov

Ja res, medo postavi nagradno vprašanje, potem pa nič od njega.

Za kosilo pa pečene ribe, krompir v kosih in zelena solata, za dragega pa ribe in krompirjeva solata.

Za posladek pa lubenica in hop na ležalnik na balkonu. Vse dokler ne pride sonček okoli ovinka.

naor

Danes: piščančji paprikaš, solata.

rosie

Evo,prva nagrada se ne podeli,ker je bil kupljen krompir,drugo mesto za Mišzmoke in Rimljanko,ker je štedilnik tudi kupljen

Danes pikantne bučke v omaki z kus kusom.

polarbear

Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 18. 2012 17:39

Goveji zrezki v omaki, bučkini polpeti, zelena, paradižnikova, fižolova in kumarična solata.

Tinky Binky

Uf, uf, tale polarni kar pretrava! Ko jaz nimam blitve niti za eno dobro čorbico ( no, skor ), on se kar afna s raznobarvnimi blitvami, kulinarične teroristke pa nič, pa mi queridi amigi očitajo vsako vejico, tudi če je prav postavljena, sedaj so pa tiho, pa to je veliko hujše...........

Pri meni danes:

Kdo bo mogel stopit do varuha družinski pravic! Kaže, da je jade nehala kuhat, menda sam konzerve odpira .

ežoj

danes: puranji zrezek, fižolov pire,solata

mali kuhar

Danes: pečen por, piščančji zreski, pražen krompir, mešana solata, čokoladni rogljički

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti