danes bom naredila za kosilo domačo juhico bom dala fritatne rezance potem polpete in pražen krompir zraven pa solata in to z stročjim fižolom za sladico ,pa jabolčno pito.
klesina
Srbski pasulj
danes bom naredila za kosilo domačo juhico bom dala fritatne rezance potem polpete in pražen krompir zraven pa solata in to z stročjim fižolom za sladico ,pa jabolčno pito.
klesinarižota z dušenimi bučkami in kislo smetano
za člana,ki ne je bučk pa pohani melancani
paradižnikova solata
čokoladni puding
lp
ledenka_PONEDELJEK:
Vampi po moje, zelena solata:

Pozdravček!
Mi smo imeli pa včeraj pohanega piščanca, tenstan krompir in skledo zelene solate.
Danes bomo malce praznili hladilnik, jutri pa so v planu ribice in krompirjeva solata. Ne vem zakaj ampak se mi noro je cvrtje in krompir v vseh mogočih oblikah.
leandrosDanes smo jedli govejo juhico, ki je ostala od včeraj. Eni še "esigflajš" (goveje meso s čebulo, oljem in kisom), drugi podušene bučke z jajčko.
msegovdanes: kruhova rolada, piščančji fileji z gobicami v smetanovi omakci
za jutri pa se kuhajo:
Polnjene paprike (ene z mletim mesom v paradižnikovi omaki, druge z mešanimi gobami in zapečene v pečici).
Tinky BinkyPolnjene bučke, pečen krompirček, solata.
BojancaTelečja juha z zelenjavo, rižota z jurčki in gamberi, solata
Moški del družine ostanek čuftov in riž
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Zelenjavna juha, sirovi štruklji.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Pekoče piščančje perutničke