| mamamia je napisal/a: |
Bi res bil čas, ja ... a da ne smetim teme o kosilih, kam bova šli jest??? mamamia |
Ti predeš k meni pripravit tako hobotnico. ![]()
![]()
Vanja
| mamamia je napisal/a: |
Bi res bil čas, ja ... a da ne smetim teme o kosilih, kam bova šli jest??? mamamia |
Ti predeš k meni pripravit tako hobotnico. ![]()
![]()
Vanja
Ostanite pri temi, zasebna sporočila pa sodijo v zasebno pošto. Hvala.
danes smo si privoščili malček več razvajanja v restavraciji, zato bo jutri nekaj lahkega za kosilo.
Zame bo solata iz kumar in paradižnikov, za druge pa še nevem-odvisno od trenutnega navdiha in želje posameznika in pa seveda od vremena, pravijo da bo ohladilo.
lp
ledenka_danes:puran na žaru, domača rdeča pesa
mali kuharKer so se napovedi o ohladitvi uresničile bomo danes po dooolgem času jedli govejo juho, meso iz juhe, pražen krompir in pa solato iz stročjega fižola. Sladica pozno popoldne - mamin jabolčni štrudelj.
msegovDanes pri nas: zelenjavna juha s fritati, v pečici pečen
krap,
kifeljčar, kuhan v olupkih in popečen v ponvi, predpredpredpredzadnja solata z domačega vrta, ![]()
. Pozneje popoldan seveda
in
zavitek.
Danes,kokošja juha,(stara koka ,dobra juha)mešano meso s krompirjem(pečeno v pečici),endivija s fižolom.Po kosilu
sirov zavitek.

Danes: kurja juha z rezanci, goveji zrezki, prosena kaša z grahom, domača endivija s krompirjem in jogurtovo pecivo ter ![]()
.
lp
Danes: kumarce z jogurtom, žganci
Jutri: Žganci in kislo mleko. NOM, NOM, NOM
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Hrustljav rogljiček s sladoledom