Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ne me basat, res mate ciplje??????

lp

P.s. Ups - kuhan krompir, grah, korenje, koruza na maslu, pečene perutničke, kislo mleko.

cervus

Danes bodo filane paprike!

ANJA

Evo tudi pri nas filane paprike in kar kruh zraven.

Božanske so ble, verjetno za to ,ker so bile prve letos.

Jutri ponovitev od danes, so nama še tri ostale in bo ravno prav ker so precej velike.

Za v nedeljo se pa še ne ve, bo treba sklicat zbor jedcev pa da vidimo kakšne so želje.

irena66

Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 06. 2012 14:27

Danes pri nas spet stročji fižol. Le da sem si ga danes jaz privoščila v solati z mlado čebulo, ostali zabeljenega z ocvirki.

msegov

Tudi pri nas filane paprike, pire krompir in zelena solata.Za najmlajšega, ki ima počitnice v vrtcu, pa sem skuhala polento in odmrznila malo porcijo golaža, potem pa si je privoščil sladko spanje. Za malico pa ga čaka žemljica in jogurt.

Jutri pa ena juhica, najbrž zelenjavna, rizi bizi, popečeno meso malo mešano - teletina, piščanec, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jaz vas občudujem, kaj vse vi kuhate ...Pa da se vam da v tej vročini.  Mi smo še kar pri mrzli zmikasni ekspresni juhi, tu in tam malo pečenega krompirčka in solate, a ne več kot dva krat na teden ... mi v tej vročini ne moremo jest.

Kakšne ribe pridejo na vrsto ob koncu tedna, nič ne štejemo kalorij - - , pa kuhan krompir zraven, in je že dovolj. Omake, golaži, goveja juha - nam to poleti ne znese, pražena zelenjava (trakci) in meso (tudi trakci) po kakšnem kitajsko - tajskem približku, kaj takega še pride v poštev.

Res ste pridni, in kuharji in jedci.

mamamia

Punce, hvala za čestitke.

pošiljam nekaj slikic...kar mi je uspelo že pripravit :)

pršut, suha salama, šunka trapist, edamec, feta sir, prekajeni sir in mocarella

lp

ledenka_

danes za kosilo:

golaž,polenta,zelena solata

sladica

kavica,kornet

tudi jaz ne bi to kuhala v tej vročini, pa si prižgem klimo in je okej

Jutri zjutraj bi pekla piškote( tiste na mašino) ,pa me zanima če lahko neredim maso zvečer in dam v hladilnik, zjutraj pa pečem. Zanima me ,če ne bo masa predolgo v hladilniku.Hvala za odgovor.

dolenc52

Komot jo daš. Ne bo predolgo.

lp

cervus

Ledenka krasna pojedina, predvsem sladice izgledajo božansko.

Vse najboljše.

irena66

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti