Danes najprej skodelica ananasa in manga z navadnim jogurtom in kokosom. Malo kasneje 2 kruhka z guacamole omako.
aby
Zviti krofi
Danes najprej skodelica ananasa in manga z navadnim jogurtom in kokosom. Malo kasneje 2 kruhka z guacamole omako.
abyMož danes pasulj in kranjsko klobaso, midve z hčerko svedrčke z paradižnikovo solato in skledo domače berivke z koruzo.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSolata. Paradižniki, kumare,koruza,fižol...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Ostanki od včeraj par govejih minjonov, malo brokolijeve juhe, košček čokoladno-kokosove cheesecake, malo jagodne pite in kozarec terana
Obloženi kruhki in presni jagodni puding
BojancaMakaroni z mesom, zelena solata.
msegovDanes pri meni:
kaj je zdej, kaj odkimavate? A ajdova kaša vas moti, ja je razkuhana, pa kaj čem, če še ne dobim une " ta prave" , no, bo že.
ežojPonjo pojdi, al pa.....ah, nič, če se ne spomniš sam, kaj ti čem jaz pamet solit.
Pri meni danes: riževi rezanci z govedino (in zelenjavo) v Zlatem krožniku, kaj čmo, dobro kuhajo, pa prijazni so. Pravi zgled, kako se trudiš vključiti in preživeti v povsem novem okolju. ![]()
![]()
Ni kosilo, ampak večerja....pa se vseeno moram malo hvalit: brancin, sveže ulovljen v Telašćici, zraven klasika iz blitve, krompirja in potoček babića
SonjaOcvrt piščanec, ocvrt krompirček, solata.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Debeli špageti s poletno zelenjavo