Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes najprej skodelica ananasa in manga z navadnim jogurtom in kokosom. Malo kasneje 2 kruhka z guacamole omako.

aby

Mož danes pasulj in kranjsko klobaso, midve z hčerko svedrčke z paradižnikovo solato in skledo domače berivke z koruzo.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Solata. Paradižniki, kumare,koruza,fižol...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ostanki od včeraj par govejih minjonov, malo brokolijeve juhe, košček čokoladno-kokosove cheesecake, malo jagodne pite in kozarec terana

Obloženi kruhki in presni jagodni puding

Bojanca

Makaroni z mesom, zelena solata.

msegov

Danes pri meni:

kaj je zdej, kaj odkimavate? A ajdova kaša vas moti, ja je razkuhana, pa kaj čem, če še ne dobim une " ta prave" , no, bo že.

ežoj

Ponjo pojdi, al pa.....ah, nič, če se  ne spomniš sam, kaj ti čem jaz pamet solit.

Pri meni danes: riževi rezanci z govedino (in zelenjavo) v Zlatem krožniku, kaj čmo, dobro kuhajo, pa prijazni so. Pravi zgled, kako se trudiš vključiti in preživeti v povsem novem okolju.

rimljanka

Ni kosilo, ampak večerja....pa se vseeno moram malo hvalit: brancin, sveže ulovljen v Telašćici, zraven klasika iz blitve, krompirja in potoček babića

Sonja

Ocvrt piščanec, ocvrt krompirček, solata.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti