Danes na meniju: norec za štedilnikom. Luksuz dejstva, da sem sama svoj edini gost na kosilu in sem lahko počela traparije v kastrolah ![]()

Danes na meniju: norec za štedilnikom. Luksuz dejstva, da sem sama svoj edini gost na kosilu in sem lahko počela traparije v kastrolah ![]()
Danes žar pri mojih starših. Upam da bo vreme zdržalo.
tanjajNekaj se govori, da bi radi pokukali na moje krožnike
.
Danes s pridihom morja
:
In ker so bili na kosilu sosedovi:
skutno pecivo za požrešne sosede
MM
Točno, tebe sem pa že prav pogrešala. ![]()
![]()
Mm, pozdravljena po dolgem času! Viva Meier, kaj si jedla? Ali je kaj v zvezi z ajdovo kašo?
Danes pri nas: Rebrca na žaru z rukolo in kuhanim krompirjem, včerraj pa ajdovi krapi v jurčkovi omaki (so kuhali drugi
)
lp
cervusElaphus, saj veš. Morski Medvedki se radi prehranjujemo z morsko hrano ![]()
![]()
![]()
Tam ob Ežojevem ribniku bi bil zame raj na zemlji (če odmislim
).
Pri meni danes:
uf, uf................. pozabil slikat pravočasno!
mm, trenutno je le ena žaba, in sicer manjša, precej plašna, nič bat: dobrodošla!
ežojDanes čevapčiči, mlad krompir, mešana solata (domači radič, rukola, mlada čebula; pa koruza in paprika). Zdej popoldne pa kuham mulo.
A bo luna?
@elaphus: kolikor sem obveščena, moj konkretni krožnik, nima zveze s kašo, čeprov bi jo menda lahko imel ![]()
Slekla sem krvavico in filo malo tenstala, dodala paradižnikovo mezgo, da je ratalo malo bolj tekoče, potem pa masalo, nek ubijalski Madras curry, žafran pa še malo čilija, ker sem spregledala "hot" na tistem curryju. All in all je iz tega ratala zabavna in kar dobra omaka za testenine, edino pod tuš sem morala takoj po kosilu, ker mi je pot tekel v potokih dol ![]()
![]()
Glede na to, da so tele krvavice narejene v žlahti, je notri, kolikor mi je znano, ješprenj. Je pa neka varianta še z ajdovo kašo, ane?
Viva Meier
Danes z žara: svinjska vratovina, piščančja nabodala z bučkami in papriko, hrenovke.
Paradižnikova in zelena solata, pomfrit iz mladega krompirja.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Zdrava orehova potica