Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha,pleskavica ,solata,za posladek sladoled.

Milži

Danes: polenta s šparglji in blitvo ter vonjem po pečenki

lavor radiča s fižolom in mladim česnom, teran

lp

mzm

Danes:

- luštrekova juhica z ovsenimi kosmiči

- na putrčku dušen grah z veliko zelenega koromača

- vaseršpoclni z zelenim odtenkom (bi skor lahko rekli frtajlasti vaseršpoclni)

- en dlje časa odsoten, ves shujšan, se ni mogel najesti golaža in polente

Miškazmokce, šparglji na levi so pa tko seksi!

Mygrace

limnol je napisal/a:

Ni kosilo, ampak večerja....pa se vseeno moram malo hvalit: brancin, sveže ulovljen v Telašćici...

Sonja

A ti si tudi tam? 

Če si: fouš, fouš, fouš...ampak, ker priznam, se mi pol oprosti 

Za kosilo v času večerje pa je bila pizza v Radečah.

Ognjič

Hihihi, Ognjič, nič ne bodi fouš, saj tudi tvoj čas pride, ko bomo mi spet v pisarni sedeli! Sicer smo pa zdaj že malo naprej proti jugu, sicer po službeni dolžnosti, ampak se da zelo lepo združevati prijetno s koristnim. 

Jutri bo pa hobotnica (umorjena okrog Murterja). Kaj bo zraven od rastlinja, še ne vem,  zanesljivo bo pa spet tekel potoček.

Sonja

Svinjski zrezki v mandljevo-sirovi skorjici, popečeni šparglji z jogurtovo omako in mandlji, zelena solata s fižolom.

pikica82

solata...
via piknik, predtem pa še zaviti darilo. 3 različne vrste peciva dobita fanta slavljenca. Tako, lično zavito v 2 zanimivi kartonski šatulji. Uff, uff

Jutri: Pasulj. Mmmmm

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pečena rebrca, solata z dodatkom šveže špinače. Pravkar grem peč:

http://www.kulinarika.net/recepti/14811/sladice/jogurto

msegov

Danes: fižolova juha,palačinke ,kompot (slivov)še lanski,pospravljamo shrambo.

Jutri: juha,sv.rebra,piščanec,pečen krompir,solata. Popoldan pa na rojstno dnevno praznovanje.

Milži

Danes sem mogel preverit, če nekaj še znam ( znam ):

Enkrat vam bom mogel povedat, kako to jede Beti................ uf, matr, bo jezna na mene, jaz bi mogel bit v Londonu na proslavi. pa kaj čem, ne maram v gužvo s vsemi tistimi lordovi in ladyovi...... pa drugač, Beti ni zamerljiva, je fejst babnica, evo, kolk ga jaz lomim, če verjamete ali ne, nikoli ( pa zares nikoli ) mi Beti ni čisto nič zamerila. Enkrat vam bom mogel povedat, kako beti jede krompiračo.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti