Danes: zelenjavna juha,pleskavica ,solata,za posladek sladoled.
Milži
Brownie z marelicami
Danes: zelenjavna juha,pleskavica ,solata,za posladek sladoled.
MilžiDanes: polenta s šparglji in blitvo ter vonjem po pečenki ![]()
lavor radiča s fižolom in mladim česnom, teran
lp
mzmDanes:
- luštrekova juhica z ovsenimi kosmiči
- na putrčku dušen grah z veliko zelenega koromača
- vaseršpoclni z zelenim odtenkom (bi skor lahko rekli frtajlasti vaseršpoclni)
- en dlje časa odsoten, ves shujšan, se ni mogel najesti golaža in polente![]()
Miškazmokce, šparglji na levi so pa tko seksi!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
| limnol je napisal/a: |
Ni kosilo, ampak večerja....pa se vseeno moram malo hvalit: brancin, sveže ulovljen v Telašćici... Sonja |
A ti si tudi tam?
Če si: fouš, fouš, fouš...ampak, ker priznam, se mi pol oprosti ![]()
![]()
![]()
![]()
Za kosilo v času večerje pa je bila pizza v Radečah.
OgnjičHihihi, Ognjič, nič ne bodi fouš, saj tudi tvoj čas pride, ko bomo mi spet v pisarni sedeli! Sicer smo pa zdaj že malo naprej proti jugu, sicer po službeni dolžnosti, ampak se da zelo lepo združevati prijetno s koristnim.
Jutri bo pa hobotnica (umorjena okrog Murterja). Kaj bo zraven od rastlinja, še ne vem, zanesljivo bo pa spet tekel potoček.
SonjaSvinjski zrezki v mandljevo-sirovi skorjici, popečeni šparglji z jogurtovo omako in mandlji, zelena solata s fižolom.
pikica82solata...
via piknik, predtem pa še zaviti darilo. 3 različne vrste peciva dobita fanta slavljenca. Tako, lično zavito v 2 zanimivi kartonski šatulji. Uff, uff
Jutri: Pasulj. Mmmmm
Danes pečena rebrca, solata z dodatkom šveže špinače. Pravkar grem peč:
msegov
Danes: fižolova juha,palačinke ,kompot (slivov)še lanski,pospravljamo shrambo.
Jutri: juha,sv.rebra,piščanec,pečen krompir,solata
. Popoldan pa na rojstno dnevno praznovanje
.
Danes sem mogel preverit, če nekaj še znam ( znam ):
Enkrat vam bom mogel povedat, kako to jede Beti................ uf, matr, bo jezna na mene, jaz bi mogel bit v Londonu na proslavi. pa kaj čem, ne maram v gužvo s vsemi tistimi lordovi in ladyovi...... pa drugač, Beti ni zamerljiva, je fejst babnica, evo, kolk ga jaz lomim, če verjamete ali ne, nikoli ( pa zares nikoli ) mi Beti ni čisto nič zamerila. Enkrat vam bom mogel povedat, kako beti jede krompiračo.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Tortelini z bučkami in slanino