Danes bo zelenjavna rižota s koščki piščanca!
tanjaj
Panakota z belo čokolado in penino
Danes bo zelenjavna rižota s koščki piščanca!
tanjajDanes fižolna juha z nekaj makaroni in širokimi rezanci. Čistimo ostanke.
msegovpirinca, si se zmotila, tale tvoj tofu ima okus po dimu, jaz obožujem onega ki nima čist nobenga okusa
.
Pri meni danes:
tisto na testeninah: tako je videti piščančji paprikaš, ki se duši ko gledaš film po priporočilu proxime ( hvala, vredno je bilo ogleda ), solata enaka kot včeraj in za ta teden zaključim s piščancem. Omega tri mi je čist na nuli, bo treba ukrepat, le, da ne pridem do denarja, pred bankomati se eni starčki rinejo........ no, bom že kaj pogruntal, študenti smo iznajdljivi.
ežojVčeraj nismo imeli zrezkov, temveč filane paprike,pire, zeleno solato
Danes fižolova juha z polžki, domač kruh, marelični cmoki
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPiščančji paprikaš in skleda solate.
rosieGolaž in polenta.
lp
cervusDanes pri nas: gobova juha iz vrečke (berez K), pečene perutničke brez špičk, riž iz pokrajine Camarque, z bučko zeleno, paradižnikovim konkasejem (kolk se nobl sliši) domačega porekla in parmezanom (če ni bil grana padano) in smetano sladko iz znižane ponudbe, solata z büčnim oljem imenitnega porekla, kozarec mešanice vinca zelena, bitter lemona in točenega ljubljanskega bisera. Nič
.
Bom poskusila v eni vrstici naredit 3 slovnične napake, pa se bojim, da mi ne uspe. Ampak, vaja dela mojstra. Bom poskusila drugič, danes ni moj dan. ![]()
Fižolova mineštra, kranjska klobasa, palačinke z različnimi namazi, kofetek.
mamka
Danes, tik pred dežjem: brezmesni "Sedeči kaneloni" iz domačega testa. z baziliko narejenega, stavim, da se najde tudi kakšno imenitno ime za to ![]()
lavor radiča (en tajo že), teran, češnje
lp
mzmooo, češnje.............. pri naših sosedih so bili škorci hitrejši od ludekov.
Pri nas domača pizza ala fantazija iz dragičkinega čudovitega testa. Hvala ti, dragička!
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )