Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo zelenjavna rižota s koščki piščanca!

tanjaj

Danes fižolna juha z nekaj makaroni in širokimi rezanci. Čistimo ostanke.

msegov

pirinca, si se zmotila, tale tvoj tofu ima okus po dimu, jaz obožujem onega ki nima čist nobenga okusa.

Pri meni danes:

tisto na testeninah: tako je videti piščančji paprikaš, ki se duši ko gledaš film po priporočilu proxime ( hvala, vredno je bilo ogleda ), solata enaka kot včeraj in za ta teden zaključim s piščancem. Omega tri mi je čist na nuli, bo treba ukrepat, le, da ne pridem do denarja, pred bankomati se eni starčki rinejo........ no, bom že kaj pogruntal, študenti smo iznajdljivi.

ežoj

Včeraj nismo imeli zrezkov, temveč filane paprike,pire, zeleno solato

Danes fižolova juha z polžki, domač kruh, marelični cmoki

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Piščančji paprikaš in skleda solate.

rosie

Golaž in polenta.

lp

cervus

Danes pri nas: gobova juha iz vrečke (berez K), pečene perutničke brez špičk, riž iz pokrajine Camarque, z bučko zeleno, paradižnikovim konkasejem  (kolk se nobl sliši) domačega porekla in parmezanom (če ni bil grana padano) in smetano sladko iz znižane ponudbe, solata z büčnim oljem imenitnega porekla, kozarec mešanice vinca zelena, bitter lemona in točenega ljubljanskega bisera. Nič .

Bom poskusila v eni vrstici naredit 3 slovnične napake, pa se bojim, da mi ne uspe. Ampak, vaja dela mojstra. Bom poskusila drugič, danes ni moj dan.

rimljanka

Fižolova mineštra, kranjska klobasa, palačinke z različnimi namazi, kofetek. 

mamka

Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 31. 2012 20:13

Danes, tik pred dežjem: brezmesni "Sedeči kaneloni" iz domačega testa. z baziliko narejenega, stavim, da se najde tudi kakšno imenitno ime za to

lavor radiča (en tajo že), teran, češnje

lp

mzm

ooo, češnje.............. pri naših sosedih so bili škorci hitrejši od ludekov.

Pri nas domača pizza ala fantazija iz dragičkinega čudovitega testa. Hvala ti, dragička!

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti