Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes-djuveč po makedonsko

jutri-krompirjev golaž po moje http://www.kulinarika.net/recepti/5937/enoloncnice/krom

solata iz vrta ,domači sladoled

golubić

Zajeten, masten kotlet v lovski omaki (iz kocke za pečenko z veliko dodatki), pražen krompir, zelena solata z obilo česna, kupček lepih misli, polna skleda in za konec še s smetano 

Vrana

xxs,   včerajšnje nedeljsko kosilo je bil pri nas krompirjev golaž    

danes pa smo imeli raviole s satarašem 

beva

Vampi - komaj čakam, da pridem domov!

Začetnica

Desta obletnica kosil. Čestitke vsem kuharjem in obiskovalcem te strani! Mislim, da sta zaslužna člana Dragička in Ežoj. Vsi ostali pridni kuharji in fotografi pa jima tesno sledijo.

naor

Naor lepo si napisala.

Čestitke Anji ki je to temo začela, enako pa tudi vsem ki soustvarjete to temo.

Mislim da je najbolj brana in to že celih 10 let, kar se vidi tudi po strani objav.

irena66

TOREK:

Zelenjavno-piščančja juhica; pečeno piščančje bedro, zapečen fižol s papriko, zelena solata; jagode:

Pozdravček!

Čestitke vsem, ki z svojimi prispevki skrbite, da tema živi  in je tudi najbolj popularna.

Pri nas danes goveja juha z rezanci, pečen mlad krompir, pečenka, zeljna solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29. 2012 13:15

Danes pica s kupom zelenjave. Prve češnje letos! :)) Njaaaaaaammmmmmmmmm!

Sicer pa tudi jaz čestitam vsem spretnim kuharjem in tistim, ki to počasi postajamo!

msegov

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Zakaj se ričet ne sme jesti v nedeljo?

Vanja

Ne vem, moja tašča verjetno misli, da je to greh

xxs

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti