Danes, kot vsak torek: pečene sardele, bel kruh in![]()

Angleški kolač
Danes, kot vsak torek: pečene sardele, bel kruh in![]()
krvavice in kislo zelje
![]()
![]()
![]()
Balenka
Sataraš + berivka![]()
Anja, res si odprla šudovito temo, ki ko je zanimivo brat in v njej sodelovat (čeprav jaz poredko, ker se mi zdi da čez teden sploh nimamo zanimivih kosil), in naj vas spomnim, da prav v kratkem ta tema praznuje 10 let.
No mogoče se pa tudi jaz večkrat oglasim.
Včeraj smo imeli repo in pečenico kuhano v belem vinu.
Danes pa golaž, makaroni in solata iz tople grede.
irena66
Ciao,jaz bom danes naredila piščačje zrezke v smetanov omaki,dušen riž in zeleno solato z fižolom in koruzo.
klesinaIrena, lepo da si nas spomnila, tudi sama sem že mislila opozorit na 29. maj, ko ta rubrika praznuje deseto obletnico. To pa ni ravno mačji kašelj. Sama se ne čutim čisto nič zaslužna zanjo, razen to, da vedno najprej pogledam prav to temo. Imamo pa nekaj takih kuharjev, ki bi si zaslužili vsaj
če ne še kaj drugega. Mogoče se bo urednik česa spomnil, mogoče kakšnega novega smeška?
![]()
Kosilo po predlogu najmlajšega: goveja juha z rezanci, pariški zrezek, pire krompir, paradižnikova solata, sladoled
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSREDA:
Piščančji paprikaš, domači široki rezanci - posuto s parmezanom; zelena solata z mlado čebulo.
Proti večeru pa roštilj, tortica in veliko
.

Pozdravček!
pizza in palačinke
lp
ledenka_SREDA:
Korenčkova juhica, palačinka s piščancem in zeljem, gratinirana s sirom, solata.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Zelenjavna zloženka