Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes, kot vsak torek: pečene sardele, bel kruh in

rosie

krvavice in kislo zelje

Balenka

Sataraš + berivka

ANJA

Anja, res si odprla šudovito temo, ki ko je zanimivo brat in v njej sodelovat (čeprav jaz poredko, ker se mi zdi da čez teden sploh nimamo zanimivih kosil), in naj vas spomnim, da prav v kratkem ta tema praznuje 10 let.

No mogoče se pa tudi jaz večkrat oglasim.

Včeraj smo imeli repo in pečenico kuhano v belem vinu.

Danes pa golaž, makaroni in solata iz tople grede.

irena66

Ciao,jaz bom danes naredila piščačje zrezke v smetanov omaki,dušen riž in zeleno solato z fižolom in koruzo.

klesina

Irena, lepo da si nas spomnila, tudi sama sem že mislila opozorit na 29. maj, ko ta rubrika praznuje deseto obletnico. To pa ni ravno mačji kašelj. Sama se ne čutim čisto nič zaslužna zanjo, razen to, da vedno najprej pogledam prav to temo. Imamo pa nekaj takih kuharjev, ki bi si zaslužili vsaj če ne še kaj drugega. Mogoče se bo urednik česa spomnil, mogoče kakšnega novega smeška?

naor

Kosilo po predlogu najmlajšega: goveja juha z rezanci, pariški zrezek, pire krompir, paradižnikova solata, sladoled

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

SREDA:

Piščančji paprikaš, domači široki rezanci - posuto s parmezanom; zelena solata z mlado čebulo.

Proti večeru pa roštilj, tortica in veliko              .

Pozdravček!

pizza in palačinke

lp

ledenka_

SREDA:

Korenčkova juhica, palačinka s piščancem in zeljem, gratinirana s sirom, solata.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti