Včeraj je bilo: na žaru pečene perutničke in čevapi, kruh in paradižnik in kumare v solati.
Danes: brokolijeva juha, pečen krompir in pečeni ostanki od včeraj, berivka
tanjajVčeraj je bilo: na žaru pečene perutničke in čevapi, kruh in paradižnik in kumare v solati.
Danes: brokolijeva juha, pečen krompir in pečeni ostanki od včeraj, berivka
tanjajNEDELJA: praznujemo rojstni dan, zatorej malo bolj bogato kosilo: goveja juhica z vlivanci, pohani puranji in svinjski zrezki, pražen krompir, dušena zelenjava, domača solata. Popoldne pa še sadna torta.
msegovdanes: španska tortilja, piščanec v sirovo - smetanovi omaki, solata.
rosie| rimljanka je napisal/a: |
mišzmoke in kroki, sta pa zabavni. Po moje mišzmoke misli tole pokalico, ti, kroki, očitno ne. |
@kroki, ja, mislim tole pokalico, ![]()
lp
mzm
Goveja juha, govedina iz juhe, pražen krompir, solata s fižolom, limonino-beljakova pita.
Tinky BinkyLepo pozdravljeni, po nekaj letih se spet oglašam v tej temi, ni bilo cajta, sicer smo kuhali in jedli, ampak za pleasure ni bilo preveč časa, saj so bili ![]()
![]()
![]()
....človek pol kar malo pozabi na forume...
Danes: pečena telečja rebrca, dušen riž s korenčkom, dušena blitva, maxi mešana solata (radič secondo taio, koruza, nariban korenček, mlada čebulica, paprika, paradižnik). Za sladico ni nihče zainteresiran. Sledi še kava, se glihkar kuha.
TanjaG.
Mavrična solata. MMMMMMMMMMMMM ![]()
![]()
![]()
![]()
NEDELJA:
Goveja juhica (repek); taisti repek na hitro popečen, z dodatkom korenčka in "šurlic" ter žlico čemaža; zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!
A sem že povedal da se v naši vasi vse vrti okrog vaškeg ribnika............. ma neeeeeeeee, nimam rib za kosilo, odkod vam to. Eno sliko sem vam hotel pokazat, tole:
ma neee, ni vaški ribnik, temu sploh ni podoben, to je da si lažje predstavljate ![]()
Pri meni danes, ponavljanje od včeraj ( še bom staknil kakšno Cevitaminozo, zaradi enolične prehrane ), le, da je danes drugi rez melancane ( učeno bi rekli: melancana secondo taio
)
Blagor žabi, ežoj!![]()
Pri nas je bila zelenjavna mineštra, kuhan krompir z drobnjakom, zelena solata z mladim česnom in slovo od pomaranč (do pozne jeseni, upam
)
krema je iz tega recepta, odlična!
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Jabolčna pita s kokosom