mišzmoke in kroki, sta pa zabavni. Po moje mišzmoke misli tole pokalico, ti, kroki, očitno ne. ![]()

Hempy polenta
mišzmoke in kroki, sta pa zabavni. Po moje mišzmoke misli tole pokalico, ti, kroki, očitno ne. ![]()
Danes :pražena piščančja jetrca,solata.
Jutri:kurja juha,pečen krompir,pečena rebra,solata za sladico ,sirov zavitek.
Milžidanes smo bili cel dan v Italiji na treningu, tako da smo si zvečer privoščili
pizzo in orehove palačinke v pečici
jutri sem cel dan na sadju in gibanici, za ostale pa nevem
lp
ledenka_http://www.kulinarika.net/recepti/6943/zelenjavne-jedi/, pire krompir, zelena solata, malo sv. pečenke, rumovi polmeseci
BalenkaVčeraj je bilo: na žaru pečene perutničke in čevapi, kruh in paradižnik in kumare v solati.
Danes: brokolijeva juha, pečen krompir in pečeni ostanki od včeraj, berivka
tanjajNEDELJA: praznujemo rojstni dan, zatorej malo bolj bogato kosilo: goveja juhica z vlivanci, pohani puranji in svinjski zrezki, pražen krompir, dušena zelenjava, domača solata. Popoldne pa še sadna torta.
msegovdanes: španska tortilja, piščanec v sirovo - smetanovi omaki, solata.
rosie| rimljanka je napisal/a: |
mišzmoke in kroki, sta pa zabavni. Po moje mišzmoke misli tole pokalico, ti, kroki, očitno ne. |
@kroki, ja, mislim tole pokalico, ![]()
lp
mzm
Goveja juha, govedina iz juhe, pražen krompir, solata s fižolom, limonino-beljakova pita.
Tinky BinkyLepo pozdravljeni, po nekaj letih se spet oglašam v tej temi, ni bilo cajta, sicer smo kuhali in jedli, ampak za pleasure ni bilo preveč časa, saj so bili ![]()
![]()
![]()
....človek pol kar malo pozabi na forume...
Danes: pečena telečja rebrca, dušen riž s korenčkom, dušena blitva, maxi mešana solata (radič secondo taio, koruza, nariban korenček, mlada čebulica, paprika, paradižnik). Za sladico ni nihče zainteresiran. Sledi še kava, se glihkar kuha.
TanjaG.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Velikonočni toast