fižolova mineštra
kruh
jagode s smetano
lp
ledenka_fižolova mineštra
kruh
jagode s smetano
lp
ledenka_Danes doma sem,
ker je sine bolan,
otožno je vreme,
otožen je dan.
Mali bolnik igra se,
in mama mu kuha,
tako je iz kuhinje
pridišala mu juha.
Za odrasle in drugega zdravega otroka
so zrezki v omaki
in dva kruhova cmoka.
TanjaG.
TanjaG. ![]()
![]()
pri nas danes za eno
sirova lazanja,za ostale pečen piščanec, kruhova fila, za vse pa veliko zelene solate
za posladek bi pasala ena kitica
![]()
beva
TanjaG:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sem pa mal tudi fovš, tistim, ki omenjate ( in jeste ) jagnjetino.
Pri meni danes, krompirača:
Ko to postrežejo beti, ona takoj reče da ne rabi bešteka in je s golimi rokami. Oni bakingamski kuharji pa ne šparajo olje in je pri njih krompirača zelo mastna, pol to olje beti kaplja s brade ( beti pa govori......... saj pita mora bit mastna ), uni služabniki pa okol skačejo, da bi obrisali................. pa ne okol govorit, beti bi bila ne mene jezna, če bi vedela da o tem govorim.![]()
danes je bila domača vegetarija, pozneje pa še jagode s sladkorjem :)
ZuckerfeeVidiš Ežoj kako smo si različni, ti bi jagnjetino, meni bi se pa zdajle prav prilegelo takole kraljičino kosilo. Jagenjčki naj pa skačejo po travnikih.
Midva pa danes na moj predlog vremenu primerno segedin s kruhom. Mož je kuhal, jaz sem se pa ukvarjala z drugimi stvarmi, da nisem utegnila niti polente ali pireja pripraviti. Pa drugič.
![]()
naor
sem pa mislila, da si beti lahko privošči mesni burek in jogurt od mu. Niti življenje na dvoru ni več, kar je bilo, ampak če ne bi insajderji vsake toliko kaj izčvekali, bi mislili, da je njim kaj lažje.
Pri nas fuži s špargljevo omako (fuže prinesla soseda z včerajšnjega izleta po Istri, šparglje nabrali v intersparu, smetana in panceta na zalogi od sobote).
SonjaPONEDELJEK:
zelenjavna juhica, solata s piščancem (zelena solata, paradižnik, zelje, čičerika, koruza, jogurtov preliv), sladica - puding.
msegovŠpargljeva rižota + mavrična solata
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Riž z brokolijem in korenčkom, pečene perutke in solatka.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Najbolj enostavni piškoti s črto