Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bova po mojem kar ob sadju, je bilo včeraj malo preveč - poslovilna zabava ki se je prevesila pozno v noč. Potem masaža, in čisto zvečer "šaltanje" med tenisom v Večnem mestu in nogometom v bavarski prestolnici. 

@mzm: tista slana torta zgleda odlično!

LP

Saša

V tem tednu večinoma sadje, vmes še palačinke s skuto, testeninska solata

Včeraj odličen ribji brodet in brancin na Obali.

aby

Na maslu pečen kifelčar in mlada špinača (z veliko česna in smetane). Zraven kozarček Ščurkovega cabernet sauvignona. Kava se ravnokar kuha, verjetno bo notri plavalo kaj iz sladoledne zaloge, čez pa domača smetana. 

Sonja

Danes zeljna juha z nekaj koščki govedine. Sladica peka rojstnodnevne torte in rulade za jutri! :)

msegov

Špargljeva juha šlampasto narejena, zato smo se malo borili s stebli, potem pa faširanci nekje med mediteranom in Indijo (kapre, posušeni paradižniki, rožmarini pa malo masale za privržence tistih koncev) pa hrustljaaaaaaaav krompirček. Šnicli in krompir iz pečice

Desert menda panna cotta, če bo kak kandidat za it v Soseda po želatino

Viva Meier

Golaž in pisano pecivo na koncu Krpanovega pohoda v Jurščah pri Pivki.

Jutri: mesna musaka z jajčevci, solata in jogurtovo pecivo. 

mamka

Danes sem spet zaman iskal violično barvo za riž, pol sem se mogel takole matrat:

un maček nenehno sprašuje, a bo že, kot da bi jedel melancane pečene na žaru.

ežoj

Do sem je zadišalo...

Danes bo svež grah z meto (z malo začetnico, prosim), krompirjeve frnikole v pečici, ščepec svinjske ribice in skleda radiča, spet primo tajo Aja, pa teran ne bo manjkal.

@kroki, čisto sem ti pozabila odgovorit : hihi, nisem še jedla pokalice, si mi pa dala idejo in sem malo poguglala. Najprej jo moram dobit, potem jo naredim kot špinačno prilogo, najbrž.

@Sashika, res je bila odlična

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 19. 2012 18:55

Danes vse na žaru, razen solat: vratovina, piščančji ražnjiči, perutničke, hrenovke, bučke, melancane, paprike.

Zraven še prebranac, kajmak, lutenica, mlada čebula, paradižnik.

rosie

Na pikniku pri kolegu.
Olimski sir za žar, pečene bučke, paprika, solata, kisle kumarice, ajver, zeleni tabasco.
Za konec pa kos domačega skutinega štrudla.
NOM NOM NOM!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti