Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Đizus jaz mam fobijo pred žabami, ve pa s takimi fotkami strašite...

Mi smo danes jedli kislo juho s svinjskimi parkljčki, svinjske zrezke in paradižnikova solata (kuhala mama).

Jutri jem sama in si bom skuhala špagete s tuno, koruzo, pelati, zelena solata z vrta ter total brez okusa, ampak meni najboljše prve češnje.

V soboto korenčkova juha, puranji zrezek ovit z rezino sira in rezino pršuta, zelena solata. Deci domačih brajd direkt v žilo. 

Začetnica

Danes špargljeva rižota, popečeno meso na žaru, domača zelena solata. Posladek pecivo z rabarbaro.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes bo mesni sir in kruh, zame berivka z redkvicami.

tanjaj

PETEK:

Golaž (da te kap), njoki, zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!

zelena solata s fižolom

vaniljev puding

češnje

lp

ledenka_

PETEK:

jajčki na oko, ržen kruh, paradižnik v solati.

msegov

Sreda: bučkin sufle, file aljaškega lososa z sveže popečenim timijanom, paradižnikova solata. Nom nom
Čet: Pizza z hrenom, jajčki, pršutom
Pet: Mešana solata; paradižnik, češnjevci, šparglji, mozarella, kumare, olive, bučke...
Jutri: Kaj bo za kosilo še ne vem, drugače pa ponovno PEČENJE vikend. 3 vrste sladic, pol pa poskusne zajčke poklicati, da vidim kako pa kaj :D

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Slana torta (blitva, mascarpone...)

beluši v solati in češnje

a ežoj nima časa, trenira skoke?

lp

mzm

Pride kakšn dan ( da te kap ), ko ne gre po načrtu. Danes je bil na jedilniku violičan riž, pa se je neki sfižilo, pol sem se mogel matrat kar s temi ribami in kosom kruha:

ežoj

Danes pri nas:  krompirjeva musaka, berivka z redkvicami.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti