ah punce...naši fantje so tako izbirčni, da nesme bit preveč omake, koščkov mesa pa le za vzorc(se jih pa ne vidi na sliki so bili pod pašto ;) )
jaz pa tako ali tako ne jem mesa...
lp
ledenka_ah punce...naši fantje so tako izbirčni, da nesme bit preveč omake, koščkov mesa pa le za vzorc(se jih pa ne vidi na sliki so bili pod pašto ;) )
jaz pa tako ali tako ne jem mesa...
lp
ledenka_Ežoj - je to riž z zelenimi mušnicami ali z absintom?
minka2ežoj kje si pa ti tale riž staknu ;))
mojcazalaHa ha. Ežoj nam "babjim firbecem" noče odgovoriti glede zelenega riža. Me je pa spomnil na film o Bridget Jones, ko je kuhala neko porovo juho, por je bil namreč povezan z modro vrvico, ki pa je seveda pred kuhanjem ni odstranila in nastala je "blue soup".
Upam, da Ežoj nima težav ....
Pri nas je bilo: eni goveji golaž z njoki, drugi pa sipa z njoki, vsi pa še solato (berivka z domačega vrta).
mamkaDanes polenta z zelenjavno omako (korenček, grah, paradižnik, cvetača, brokoli), solata (domača, čisto sveža mmmm). Jutri bo pa kenguru in solata ![]()
Zadnje čase imamo precej zanimive Ežojeve slike, ker ima več časa za računalnik....Pa nam je riž računalniško obdelal., ......![]()
Pa kdo bi jedel mentolov riž![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
pri nas danes: polnozrnati svedri z mesno omako, ki je v bistvu reciklaža gov.zrezkov v omaki
, paradižnikova solata
Ežoj, javi se STOP si še živ STOP
Mygrace
Včeraj zopet kosilo na hitro: pohane bedrce in kislo zelje v solati
.
Danes bi ga lahko že postavila na mizo, ker je pravkar kuhano: zajčkova obara s knedelčki.
Posladek: ocvrto bezgovo in akcijevo cvetje.
Balenka
Skutini štruklji, soata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Pistacijeve rolice