Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ah punce...naši fantje so tako izbirčni, da nesme bit preveč omake, koščkov mesa pa le za vzorc(se jih pa ne vidi na sliki so bili pod pašto ;) )

jaz pa tako ali tako ne jem mesa...

lp

ledenka_

Ežoj - je to riž z zelenimi mušnicami ali z absintom?

minka2

ežoj kje si pa ti tale riž staknu ;))

mojcazala

Ha ha. Ežoj nam "babjim firbecem" noče odgovoriti glede zelenega riža. Me je pa spomnil na film o Bridget Jones, ko je kuhala neko porovo juho, por je bil namreč povezan z modro vrvico, ki pa je seveda pred kuhanjem ni odstranila in nastala je "blue soup".

Upam, da Ežoj nima težav ....  

Pri nas je bilo: eni goveji golaž z njoki, drugi pa sipa z njoki, vsi pa še solato (berivka z domačega vrta).

mamka

Danes polenta z zelenjavno omako (korenček, grah, paradižnik, cvetača, brokoli), solata (domača, čisto sveža mmmm). Jutri bo pa kenguru in solata

Ninja24

Zadnje čase imamo precej zanimive Ežojeve slike, ker ima več časa za računalnik....Pa nam je riž računalniško obdelal., ...... Pa kdo bi jedel mentolov riž

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 16. 2012 21:28

pri nas danes: polnozrnati svedri z mesno omako, ki je v bistvu reciklaža gov.zrezkov v omaki, paradižnikova solata

beva

Ežoj, javi se STOP si še živ STOP

Mygrace

Včeraj zopet kosilo na hitro: pohane bedrce in kislo zelje v solati .

Danes bi ga lahko že postavila na mizo,  ker je pravkar kuhano: zajčkova obara s knedelčki.

Posladek: ocvrto bezgovo in akcijevo cvetje.

Balenka

Skutini štruklji, soata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti