kronpirjeva solata, za mesojedce pa še ombolo na žaru
lp
ledenka_kronpirjeva solata, za mesojedce pa še ombolo na žaru
lp
ledenka_Danes pri nas:
sarma s pirinim kruhom ter prve letošnje češnje in rojstnodnevni piškoti za posladek
Danes:
Kot rečejo v naši vasi: polo con papas.
Za posladek skrbi Vinska Klet " Goriška Brda ", Dobrovo ( matr, bom jih mogel enkrat obiskat ).
Tole je seveda reklama, upam, da me bo šef oštel, uni iz dobrovega pa bojo primaknili čeden kupček gnarja.............. in vsi bomo feliz ( posebej jaz )![]()
![]()
.
ežoj
Ker imam tudi sama težave z idejami, kaj jutri skuhati, sem se spomnila, da si jedilnike, ki jih objavljajo nekatere osnovne šole na spletnih straneh, skopiram in shranim med svoje dokumente. Mogoče bo ideja všeč še komu.
JejžaMi včeraj: ribji fileji z zelenjavo, gratinirani, pa skleda solate zraven, prej kremna juha iz bučk z dosti česna
(a na fptki potem in prej, se vidi razlika, kdaj je kaj fotkano)
Matr,
Jejža, tega pa res nikakor ne morem razumet: pri vsej tej izbiri, ki jo sedaj imamo, in dostopnosti vsega, da nekdo nima idej, kaj za kosilo............... !!!!!!
Se mi zdi kvejčemu drug problem: veliko stvari, ki jih imam rad, sploh ne pride na vrsto, recimo, čez celo zimo sem le dvakrat kuhal kislo zelje, repo menda le enkrat, ričet ravno tako, filane paprike pa tudi pridejo na vrsti le enkrat ( za sarme se ne spomnem, če so sploh prišle na vrsto )............ Pri tem obilju hrane, res ne razumem, da da nekdo ima težave s idejami ( še za nameček, se mi zdi, da so tudi cene hrane sprejemljive, recimo, danes dobim dva piščančja bedra za 1,5€, tri sv. vratnika za 2€, krompir po 0,6€.......... ).
ežoj
PONEDELJEK:
zelenjavna kremna juha, solata s tuno, koruzo, paradižnikom, puding.
msegovDanes: goveja juha z zdrobovimi cmoki in korenčkom, zrnat fižol z ocvirki, solata z domačega vrta, govedina iz juhe.
Nekaj na hitro...praženi šampijoni in svinjski "giros", lepinja, solata...kapučino....

Kosilo/večerja:
Zimt
Sporočilo je spremenil(a) Zimt dne 14. 2012 19:23Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Malinini razpokančki