Danes bo zelenjavna juha od včeraj, v pečici pečene piščančje krače in mlad krompir, berivka
tanjaj
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Danes bo zelenjavna juha od včeraj, v pečici pečene piščančje krače in mlad krompir, berivka
tanjajDanes pri nas:
- paštafižol
- (predvsem) tritikalin kruh s črnimi olivami
- pozabljena flaša refoška (to si eni mislijo, da je pozabljena....v bistvu sem jo skrila za hladne dni, hehe...)
- repete paštafižola
- rerepete paštafižola
- pol pa gas v Tržič
Moj posladek:
- ptičje petje in žvrgolenje ter ![]()
, vključno s spodnjo majico in dokolenkami
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha, Ežoj.., kaj tisti pokal si dobil na Razvratnik open 2011? No, kakor koli, dobr zgledaš, edin nisem vedla, da nosiš kariraste srajce in da imaš brke in brado![]()
Pa kako lepo na rob imaš zlikano srajco, ežoj. Se kar vidi, kako je likana z ljubeznijo. ![]()
Danes pri nas: goveja juha s korenčkom in zdrobovimi žličniki, dunajsko ocvrte piščančje perutničke (izjjemno redek dogodek pri nas), pečen krompir, solata z vrta, s fižolom in bučnim oljem, kakopak.
Za popoldan se peče jabolčno-rabarbarino-češnjev zavitek, z dodatkom skute. Pa kava iz kafetjere bo zraven.
Danes pri meni:
ma, niti je pri meni, niti je danes............... spet ga računalnik neki biksa.
aha, zdej pa je uspelo, torej kostna juha in:
jetrca s pire krompirjem-
uf, tole računalnik kar po svoje neki dela, pa naj bo, naj se vidi, moja redoljubnost je pregovorna, a vidite kako fajn pospravim mizo za slikanje.
O pokalih za to in ono ne črhnem nobene in ne priznam pa če me tepete.
![]()
![]()
![]()
A ja, solata je z vrta, brez fižola in bučnega olja, kakopak,
zaradi tega ker je zelena solata topna v bučnem olju in na dnu sklede je videti, kot bi bila solata s drugega planeta
.
Danes, pri nas juha z gresovimi knedli, puranovi zrezki,pražen krompir,solata z rukulo,drobnjakom in rdečo redkvijo. Popoldan pa
in kokusove kocke.
Goveja juha s kroglicami...zmučkani krompir, čevapčiči in malo govedine...solata...

Špargljeva juha, trgajoči kruh s tunino, solata s fižolom.
Tinky BinkyVčeraj špargljeva juha, testenine s kozicami, domača rukola, redkvice,kreša in
Danes bakalar, ocvrte sardelice blitva s krompirjem, rukola v solati in
Za sladico apple crumble s sladoledom.

lp, pinka![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Pašta s pivom in slanino