Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Aha, Ežoj.., kaj tisti pokal si dobil na Razvratnik open 2011? No, kakor koli, dobr zgledaš, edin nisem vedla, da nosiš kariraste srajce in da imaš brke in brado

Mygrace

Pa kako lepo na rob imaš zlikano srajco, ežoj. Se kar vidi, kako je likana z ljubeznijo.

Danes pri nas: goveja juha s korenčkom in zdrobovimi žličniki, dunajsko ocvrte piščančje perutničke (izjjemno redek dogodek pri nas), pečen krompir, solata z vrta, s fižolom in bučnim oljem, kakopak.

Za popoldan se peče jabolčno-rabarbarino-češnjev zavitek, z dodatkom skute. Pa kava iz kafetjere bo zraven.

rimljanka

Danes pri meni:

ma, niti je pri meni, niti je danes............... spet ga računalnik neki biksa.

aha, zdej pa je uspelo, torej kostna juha in:

jetrca s pire krompirjem-

uf, tole računalnik kar po svoje neki dela, pa naj bo, naj se vidi, moja redoljubnost je pregovorna, a vidite kako fajn pospravim mizo za slikanje.

O pokalih za to in ono ne črhnem nobene in ne priznam pa če me tepete.

ežoj

A ja, solata je z vrta, brez fižola in bučnega olja, kakopak, zaradi tega ker je zelena solata topna v bučnem olju in na dnu sklede je videti, kot bi bila solata s drugega planeta .

ežoj

Danes, pri nas  juha z gresovimi knedli, puranovi zrezki,pražen krompir,solata z rukulo,drobnjakom in rdečo redkvijo.  Popoldan pa in kokusove kocke.

Milži

Goveja juha s kroglicami...zmučkani krompir, čevapčiči in malo govedine...solata...

Bojanca

Špargljeva juha, trgajoči kruh s tunino, solata s fižolom.

Tinky Binky

Včeraj špargljeva juha, testenine s kozicami, domača rukola, redkvice,kreša in  Danes bakalar, ocvrte sardelice blitva s krompirjem, rukola v solati in  Za sladico apple crumble s sladoledom.

lp, pinka

Pri nas: piščančje tortilje, guacamole, skleda solate (z vrta, z bučnim oljem).

Posladek: čokoladno - mascarponejeve kocke,

rosie

ežoj, a prav vse finte moraš razkrit

Katera je pa tista pupa zraven tebe?

Danes: "o, živjo ohcet" (poimenovano po hišnem siroteju ), torej, svinjski kotoleti, grah z baziliko, prvi letošnji domač krompir v pečici....

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti