Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

krompirjeva solata z cvetačo in polpeti.

tanjaj

Solatni krožnik...

Bojanca

, bejžmo, ežoj je danes ves pasji.....

Pri nas smo imeli zelenjavno mineštro, jezno pašto, zeleno solato in ....

lp

mzm

Oooooo! Čudovite!

naor

@mzm: WOW!!!

Saša

bojanam: njamiiiiiiii, fotografija pa kot vedno izvrstna in vabljiva! :)

PETEK:

pražena goveja jetrca, ržen kruh, solata.

msegov

msegov je napisal/a:

bojanam: njamiiiiiiii, fotografija pa kot vedno izvrstna in vabljiva! :)

msegov

Hvala

Danes: pečen ribji file, krompirjeva solata...

Bojanca

Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 11. 2012 16:29

Danes cvetačni pire, kumare v omaki in pečen piščančji zrezek, berivka

tanjaj

testenine z golažem, solata

lp

ledenka_

Danes je idealno za jamrat, sedet v senci............. ah to pa že poznate. Mene pa kapitalizem stisnil za vrat in mi ne da dihat, se pravi, sem mogel delat, da bi kapitalistični prasci...................., ah, saj to itak veste, pa ne bi jaz to počel, vendar le tako kakšna drbtinica prileti do mene. Ko sem naredil kar je bilo treba, sem mogel še narejeno odpeljat ( se mudi, ne more čakat, ena od kapitalističnih mantr............ a da bi prej naročili, to pa ne bi šlo ). pot me vodi mim jade in hedonista. Oglasim se pri hedonistu ( matr, a ima urejen vrt ), trkam, zvonim nikogar. Ja, pa nič, grem do jade. Tam prijazen cucek, prijazna muca ( pusti se pobožat, ne pa kot moje divjakinje ) kličem, zvonim....... nikjer nobenga. pritisnem kljuko: odprto. Si mislim, grem si pa sam kavo skuhat........ pa se mi ni ljubilo, torej od obiska pri jade in hedonistu nič, nobene kave, čisto nič.

No, ko končam opravke, se vrnem v našo vas, to pa itak veste kam peljejo vse poti: kupim ribe, mimgrede se oglasim v vaški kleti............ :

Baje sem včeraj bil ves pasji, danes sem pa ribji, kaj pa če bom jutar ves mačji? ( miške pazite se! ).

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti