Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:

Kot rečejo v naši vasi: polo con papas.

Za posladek skrbi Vinska Klet " Goriška Brda ", Dobrovo ( matr, bom jih mogel enkrat obiskat ).

Tole je seveda reklama, upam, da me bo šef oštel, uni iz dobrovega pa bojo primaknili čeden kupček gnarja.............. in vsi bomo feliz  ( posebej jaz ).

ežoj

Ker imam tudi sama težave z idejami, kaj jutri skuhati, sem se spomnila, da si jedilnike, ki jih objavljajo nekatere osnovne šole na spletnih straneh, skopiram in shranim med svoje dokumente. Mogoče bo ideja všeč še komu.

Jejža

Mi včeraj: ribji fileji z zelenjavo, gratinirani, pa skleda solate zraven, prej kremna juha iz bučk z dosti česna

(a na fptki potem in prej, se vidi razlika, kdaj je kaj fotkano)

mamamia

Matr,

Jejža, tega pa res nikakor ne morem razumet: pri vsej tej izbiri, ki jo sedaj imamo, in dostopnosti vsega, da nekdo nima idej, kaj za kosilo............... !!!!!!

Se mi zdi kvejčemu drug problem: veliko stvari, ki jih imam rad, sploh ne pride na vrsto, recimo, čez celo zimo sem le dvakrat kuhal kislo zelje, repo menda le enkrat, ričet ravno tako, filane paprike pa tudi pridejo na vrsti le enkrat ( za sarme se ne spomnem, če so sploh prišle na vrsto )............ Pri tem obilju hrane, res ne razumem, da da nekdo ima težave s idejami ( še za nameček, se mi zdi, da so tudi cene hrane sprejemljive, recimo, danes dobim dva piščančja bedra za 1,5€, tri sv. vratnika za 2€, krompir po 0,6€.......... ).

ežoj

PONEDELJEK:

zelenjavna kremna juha, solata s tuno, koruzo, paradižnikom, puding.

msegov

Danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki in korenčkom, zrnat fižol z ocvirki, solata z domačega vrta, govedina iz juhe.

rimljanka

Nekaj na hitro...praženi šampijoni in svinjski "giros", lepinja, solata...kapučino....

Bojanca

Kosilo/večerja:

Zimt

Sporočilo je spremenil(a) Zimt dne 14. 2012 19:23

Včeraj: goveja juha, govedina (urajmala super govedino, mehko ko puterček), pokalico, mešano solato (fižol, koruza, paradižnik, pečene bučke, feta sir-pometal smo hladilnik)

Danes: goveja juha, govedina v solati bučno olje, sveža čebula in fižol, pečeni sirovo česnovi kruhki in sirovi štruklji

Jutri:  juha z ajdovo kašo, solata, zraven pa  popečeni puranji zrezki

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Danes goveja juha, polnozrnat riž z grahom, puranji zrezki v korenčkovi omaki, solata

jutri makaroni s tuno, solata

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti