Včeraj sva pekla na roštilju, zame perutke, za njega čevapi, kruh in solata.
Danes bo orada in solata in buhtlji.
tanjaj
Včeraj sva pekla na roštilju, zame perutke, za njega čevapi, kruh in solata.
Danes bo orada in solata in buhtlji.
tanjaj
Včeraj: zelenjavna mineštra, skutine palačinke in breskov kompot
Danes: tortilje, tortilje in še enkrat tortilje.
BalenkaDanes: kokošja juha z domačimi rezanci, kvašeni štruklji s korenčkom in ajdovo kašo, berivka+drobnjak
Jutri: miljon juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki, druga polovica današnjih štrukljev, solata kot danes
micogicaSOBOTA:
Zelenjavna juhica z dodatkom kus-kusa; pečeni krompir in korenček, pečena sv. rebrca; zelena solata:

Pozdravček!
pizza + palačinke
ledenka_
fižolova juhica z zlatimi kroglicami. Mešana solata z fižolom pa še malo včerajšnega bučnega sufleja.
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Danes pri meni:
za posladek:
En moj prijatelj temu reče: megla oblita s čokolado!
ežoj| ežoj je napisal/a: |
En moj prijatelj temu reče: megla oblita s čokolado!
|
Mmm, ma je dobra, ta megla ...
včeraj lovska pečenka + solata iz paradižnika, čebule, bučk, korenja, čebule in kumar.
danes: paprike (babure) filane s krompirjem in pečene v krompirju, zalite s smetano. solata
za konec palačinke (če se mi bo dalo še rogljički z nutelo)
Včeraj,ričet s suho ovčetino,solata,
s sladoledom.
Danes : juha,meso mešano,krompir,solata(berivka,redkvica,rukula,drobnjak,čemež)![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Hrustljav rogljiček s sladoledom