Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pašta fižol.

lp

cervus

Goveja juha (od nedelje) z zdrobovimi žličniki, govedino iz taiste juhe in korenčkom tudi od tam, sirnica s čemažem iz hladilniške zaloge, solata izza domače južne stene hiše z bučnim oljem.

rimljanka

Vse lepo pozdravljam. Že dolgo nisem sodelovala, to ne pomeni, da nisem kuhala.

Danes: smo jedli ostanke od včerajšnje večerje: avodako in losos v solati, štruklji, polnjeni piščančji file v roladi, polnjen paradižnik in češnjev in  kutinov štrudelj z vanilijevim sladoledom.

Včeraj: Doma pripravljena pizza (za spremembo) s svežim paradižnikom, dušeno čebulo ter papriko, melancani in belim piščančjim mesom z žara. Nekaj sira, seve. Je bilo treba sprobat "kamen" za pizzo peč. Idejo dobila na spletni strani, ki sem jo včeraj prilimala. Solata in

Danes: Enchiladas s piščancem in zeleno salso.

Vanja

Mi pa kar v navalih:

- prva runda: sojini polpeti in eni ostanki endivije v solati

- druga runda: kurja juhica z vlitimi nudlci, sojin polpet, pire krompir in solata

- tretja runda: odmrznjen blitvin štrudelj, kisla smetana s čemažem

- pijača: samopostrežno

Posladek:

- en frišen sparing partner

Post scriptum:

- hecam se

ovčka ovčka ovčka ovčka ovčka ovčka

Mygrace

Hehe, ovčka!

P.S. tud jaz se hecam

naor

Piščanec z zelenjavo v voku, riž, zelena solata, čokoladni sladoled in jagode

Mož pa čufte iz zamrzovalnika , riž, zelena solata in napolitanke

Na sporedu ta teden  še tiramisu, spoznavanje fantov od hčerk- predlagali sta celo kosilo pri nas doma  ....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 24. 2012 18:32

Danes košček pice, ki je ostal od včerajšnje večerje in velika skleda jagod s smetano.

aby

pri nas danes puranji zrezki v omaki iz sojine smetane in šampinjonov, pire krompir in zelena solata. namesto sladice po kosilu pa .

NaturensGalleri

Danes: kurja juha z rezanci, špageti in zelena solata s krompirjem ter .

lp

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti