Pašta fižol.
lp
cervusPašta fižol.
lp
cervusGoveja juha (od nedelje) z zdrobovimi žličniki, govedino iz taiste juhe in korenčkom tudi od tam, sirnica s čemažem iz hladilniške zaloge, solata izza domače južne stene hiše z bučnim oljem.
Vse lepo pozdravljam. Že dolgo nisem sodelovala, to ne pomeni, da nisem kuhala.
Danes: smo jedli ostanke od včerajšnje večerje: avodako in losos v solati, štruklji, polnjeni piščančji file v roladi, polnjen paradižnik in češnjev in kutinov štrudelj z vanilijevim sladoledom.
Včeraj: Doma pripravljena pizza (za spremembo) s svežim paradižnikom, dušeno čebulo ter papriko, melancani in belim piščančjim mesom z žara. Nekaj sira, seve. Je bilo treba sprobat "kamen" za pizzo peč.
Idejo dobila na spletni strani, ki sem jo včeraj prilimala. Solata in ![]()
Danes: Enchiladas s piščancem in zeleno salso. ![]()
Mi pa kar v navalih:
- prva runda: sojini polpeti in eni ostanki endivije v solati
- druga runda: kurja juhica z vlitimi nudlci, sojin polpet, pire krompir in solata
- tretja runda: odmrznjen blitvin štrudelj, kisla smetana s čemažem
- pijača: samopostrežno
Posladek:
- en frišen sparing partner![]()
Post scriptum:
- hecam se
ovčka ovčka ovčka ovčka ovčka ovčka
MygraceHehe, ovčka!
P.S. tud jaz se hecam![]()
![]()
![]()
Piščanec z zelenjavo v voku, riž, zelena solata, čokoladni sladoled in jagode
Mož pa čufte iz zamrzovalnika , riž, zelena solata in napolitanke
Na sporedu ta teden še tiramisu, spoznavanje fantov od hčerk- predlagali sta celo kosilo pri nas doma
....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes košček pice, ki je ostal od včerajšnje večerje in velika skleda jagod s smetano.
abypri nas danes puranji zrezki v omaki iz sojine smetane in šampinjonov, pire krompir in zelena solata. namesto sladice po kosilu pa
.
Danes: kurja juha z rezanci, špageti in zelena solata s krompirjem ter
.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Gratinirani fuži s sirom in pršutom