Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem scumpral: Zeliščno jajčno omleto, noter pa nafilal šampinjone, čebulo,česen,grah,češnjevce

Jutri: končno spet jetrcaaaaaaaaaa, gora čebule in fini domači mlinci, kateri se kar v kašo spremenijo, ko jih namočiš. Nič kuhanja. mmmmmm

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes sem si privoščila govejo juhico z rezanci in veliko šopsko solato.

msegov

Včeraj na televiziji slišim, da premal jemo rib in , da so ribe zdrave.

Napotim se do vaškega ribnika in možakarja vprašam, če so jim ribe zdrave. Mal me čudno gleda in reče: seveda so zdrave. Evo:

xx

yy

ežoj

TOREK:

Ričet z narezano klobaso:

Pozdravček!

juha, solata, kruh

lp

ledenka_

Goveji zrezki v smetanovi omaki z gobami

Mešana solata

Včeraj piščančja bedra , mlinci in rdeča pesa . Danes skutine palačinke ( pečene včeraj zvečer) s skutinim nadevom in popečene v pečici ter breskov kompot. bilo je njamiiiiii. L.p.

MafinTortica

Paradižnikova juhica, svederčki z bučkami, papriko, češnjevim paradižnikom, koruzo in baziliko, solata.

msegov

Omleta s šampijoni in divjimi šparglji...za moža chili con carne

Bojanca

Pri nas bomo preverili, če so ribe zdrave ali bolne

(pečenih ne morem tako hitro slikat, kot se hitro hladijo), zraven blitva, skleda zelene solate in vino, ki še diši po Bizeljskem

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti