Korenčkova juhica, kotlet, pražen krompir, radič s krompirjem.

Poletni svaljki z dimljenim lososom
Korenčkova juhica, kotlet, pražen krompir, radič s krompirjem.

| mamamia je napisal/a: |
Jutri bodo ostanki riža in omake od danes, in tudi ena pest špagetov je še ostala, sicer pa je bilo danes: Losos z omako iz jabolk in ingverja plus pečen riž z žafranom in koriandrom:
za del družine špageti s tuno v paradižnikovi omaki z olivami:
|
Mamamia zgleda slastno in verjamem, da je tudi bilo. Te lahko prosim za recept omake iz jabolk in ingverja?
mi smo večerjali v resravraciji
-večina je jedla mešano meso na žaru, pomfri
-jaz zelenjavo na žaru, pečen fižol
-šopska solata
-za sladico pa eni palačinke s sladoledom, eni panno coto eni pa sufle
lp
ledenka_Moj želodec in celoten prebavni trakt je kaput... Danes juha prežganka s pokuhanim korenčkom in vmešanim jajcem pa špinača. Pa čajček. Popoldne s tamalo frkljo in eno večjo frkljo nabiram in vlagam čemaž.
ZačetnicaVčeraj: goveja juha z rezanci, pečen krompir, pečena piščančja bedra, omaka iz kopriv, zelena solata, hitra pita z ribezom, višnjami in borovnicami
Danes: goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, piščančji zrezki v čebulni omaki, zelena solata
Jutri: zelenjavna juha, testenine, mleto meso z zelenjavo, zelena solata
NENA58
| ZAČETNICA je napisal/a: |
Moj želodec in celoten prebavni trakt je kaput... Danes juha prežganka s pokuhanim korenčkom in vmešanim jajcem pa špinača. Pa čajček. Popoldne s tamalo frkljo in eno večjo frkljo nabiram in vlagam čemaž.
|
Tudi pri nas trebušna viroza, zato danes juha in zelenjavni riž.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri nama tudi trebušna viroza, tako da bo zame goveja juha, za mojga pa ričet.
tanjajBrokolijevo-čemaževa pekoča juha
Mešana solata
Narezek
segedin, mešana solata
BalenkaPONEDELJEK:
Govedina na trakce, por, mlada čebula, paprika, šampinjoni - vse zalito z vinom, vlivanci, zelena solata; šarkelj /a la Teta-torta/:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami