Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Korenčkova juhica, kotlet, pražen krompir, radič s krompirjem.

mamka

mamamia je napisal/a:

Jutri bodo ostanki riža in omake od danes, in tudi ena pest špagetov je še ostala, sicer pa je bilo danes:

Losos z omako iz jabolk in ingverja plus pečen riž z žafranom in koriandrom:

za del družine špageti s tuno v paradižnikovi omaki z olivami:

mamamia

Mamamia zgleda slastno in verjamem, da je tudi bilo. Te lahko prosim za recept omake iz jabolk in ingverja? 

Sporočilo je spremenil(a) danicak dne 15. 2012 21:51

mi smo večerjali v resravraciji

-večina je jedla mešano meso na žaru, pomfri

-jaz zelenjavo na žaru, pečen fižol

-šopska solata

-za sladico pa eni palačinke s sladoledom, eni panno coto eni pa sufle

lp

ledenka_

Moj želodec in celoten prebavni trakt je kaput... Danes juha prežganka s pokuhanim korenčkom in vmešanim jajcem pa špinača. Pa čajček. Popoldne s tamalo frkljo in eno večjo frkljo nabiram in vlagam čemaž.

Začetnica

Včeraj: goveja juha z rezanci, pečen krompir, pečena piščančja bedra, omaka iz kopriv, zelena solata, hitra pita z ribezom, višnjami in borovnicami

Danes: goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, piščančji zrezki v čebulni omaki, zelena solata

Jutri: zelenjavna juha, testenine, mleto meso z zelenjavo, zelena solata

NENA58

ZAČETNICA je napisal/a:

Moj želodec in celoten prebavni trakt je kaput... Danes juha prežganka s pokuhanim korenčkom in vmešanim jajcem pa špinača. Pa čajček. Popoldne s tamalo frkljo in eno večjo frkljo nabiram in vlagam čemaž.

Začetnica

Tudi pri nas trebušna viroza, zato danes juha in zelenjavni riž.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nama tudi trebušna viroza, tako da bo zame goveja juha, za mojga pa ričet.

tanjaj

Brokolijevo-čemaževa pekoča juha

Mešana solata

Narezek

segedin, mešana solata

Balenka

PONEDELJEK:

Govedina na trakce, por, mlada čebula, paprika, šampinjoni - vse zalito z vinom, vlivanci, zelena solata; šarkelj /a la Teta-torta/:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti