Za kosilo ;kremna gobova juha (iz vrečke), 2 pečeni kurji bederci , rižota po nasvetu iz radia; na čebuli dušen riž, vanj narezani domači beluši, na koncu dodan na rezance narezan čemaž (super okus), zraven skleda nove solatke.![]()
![]()

Pohorska omleta
Za kosilo ;kremna gobova juha (iz vrečke), 2 pečeni kurji bederci , rižota po nasvetu iz radia; na čebuli dušen riž, vanj narezani domači beluši, na koncu dodan na rezance narezan čemaž (super okus), zraven skleda nove solatke.![]()
![]()
amarant s tofujem in brokolijem, zelena solata..pa še za jutri je ostalo ![]()
NaturensGalleri
Ribja čorba:
Čaki, ežoj, jaz sem pa mislila, da je Riblja čorba tole. Človek se res vse življenje uči. ![]()
Danes pri meni: goveja juha s kroglicami, krompir iz pečice, govedina iz juhe, skleda domače solate.
Ti imaš Ribljo čorbo, ežoj pa ima ribjo. Razlika je
.
Mi smo pa imeli pire krompir, ocvrto belo piščančje meso, grah in korenček na maslu.
lp
cervusDanes : obara z ovčjega mesa(rebra) ,palačinke, solata
.
Jutri:makaroni ,golaž,solata,![]()
Včeraj: lazanja, solata
Danes: beluševa kremna juha (iz svežih belušev), tortilje
Jutri: zelenjavna juha, rižota s piščančjim mesom, solata
matejaoz
Pri nas še kar težave z prebavili, najmlajši je že včeraj dobil apetit in si je zaželel čufte v paradižnikovi omaki in pire krompir. Sem naredila res božansko omako in smo vse zmazali, ampak brez težav v črevesju ni šlo.
Zato bo danes juha in rižotka.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes poletno kosilo: dve fritati (ena z bučkami, druga s porom in malo pancete), bruskete s paradižnikom in skleda zelene solate!
Popoldne zame instant kavica :)
![]()
Včeraj pražen krompir in goveji zrezki v hrenovi omaki in zelena solata
Danes zelenjavna rižota in solata
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Mini potičke