Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za kosilo ;kremna gobova juha (iz vrečke), 2 pečeni kurji bederci , rižota po nasvetu iz radia; na čebuli dušen riž, vanj narezani domači beluši, na koncu dodan na rezance narezan čemaž (super okus), zraven skleda nove solatke.

amarant s tofujem in brokolijem, zelena solata..pa še za jutri je ostalo

NaturensGalleri

Sporočilo je spremenil(a) NaturensGalleri dne 17. 2012 19:41

Ribja čorba:

ežoj

Čaki, ežoj, jaz sem pa mislila, da je Riblja čorba tole. Človek se res vse življenje uči.

Danes pri meni: goveja juha s kroglicami, krompir iz pečice, govedina iz juhe, skleda domače solate.

rimljanka

Ti imaš Ribljo čorbo, ežoj pa ima ribjo. Razlika je .

Mi smo pa imeli pire krompir, ocvrto belo piščančje meso, grah in korenček na maslu.

lp

cervus

Danes : obara z ovčjega mesa(rebra)   ,palačinke, solata.

Jutri:makaroni ,golaž,solata,

Milži

Včeraj: lazanja, solata
Danes: beluševa kremna juha (iz svežih belušev), tortilje

Jutri: zelenjavna juha, rižota s piščančjim mesom, solata

matejaoz

Pri nas še kar težave z prebavili, najmlajši je že včeraj dobil apetit in si je zaželel čufte v paradižnikovi omaki in pire krompir. Sem naredila res božansko omako in smo vse zmazali, ampak brez težav v črevesju ni šlo.

Zato bo danes juha in rižotka.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes poletno kosilo: dve fritati (ena z bučkami, druga s porom in malo pancete), bruskete s paradižnikom in skleda zelene solate! 

Popoldne zame instant kavica :)

Saša

Včeraj pražen krompir in goveji zrezki v hrenovi omaki in zelena solata

Danes zelenjavna rižota in solata

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti