Ezoj, evo ti ga:
http://www.kulinarika.net/recepti/16911/mesne-jedi/finn
Ni sicer zrezek, ampak je dobro..... fajn za tiste brez zob............![]()
Ezoj, evo ti ga:
http://www.kulinarika.net/recepti/16911/mesne-jedi/finn
Ni sicer zrezek, ampak je dobro..... fajn za tiste brez zob............![]()
nekateri:šparglji z jajci
drugi: skutni zavitek(ne preveč sladek, ubistvu bolj slan)
vsi:velikoooo sadja
lp
ledenka_Po vseh velikonočnih dobrotah, se je danes prilegla kisla krompirjeva juha.
lp
Lepi pirhi, lepa potička.
Ežoj, tvoj pomfri mi je vedno zelo všeč. A ga sam narežeš, ali je iz vrečke? Vsekakor ga lepo spečeš. Jaz ga že dolgo nisem pripravila, tako da se mi vaskič cedijo sline.
![]()
naor
@lisicka, kaj pravijo Norvežani na našo praznično obloženo mizo in kakšni imajo oni?
@pinka, enako za tvoje paškotke![]()
Pri nas včeraj in danes nekaj, kar še najbolj spominja na slavonski čobanac ![]()
![]()
![]()
Seveda zraven še obvezen lavor zelene solate s česnom in kruh.
lp![]()
![]()
danes postrv na žaru in kuhan krompir :)
Zuckerfeegoveja juha z rezanci in korenčkom, krompirjeva solata in zadnji ostanki šunke
BalenkaDanes linguine all'amatriciana, in en špinačni/zeljev pastičo (reciklaža starega kruha z dodatkom kaper, zelenjave, sira, olivnega olja), zelena solata.
Ravno sva spila kavico, čeprav bi se ob teh temperaturah bolj prilegla ledena kava!
LP
SašaVčeraj mesno-zelenjavna rižota iz mešanice 4 polnovrednih žit ( riž, pira, tajski rdeči riž, kamut) z dodatkom čilija, ingverja, kurkume, paradižnikova solata z mlado čebulo.
Danes sem sama zato si bom pripravila mešano solato. Včasih prav paše nič kuhat.... ![]()
Jutri in pojutrišnjem praznjenje zamrzovalnika, konec tedna pa bova brez ![]()
![]()
![]()
in na sporedu ![]()
![]()
, lonci pa bodo počivali......
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
SREDA:
Ohrovtova čorbica z govejim repom:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Orehova rolada