Danes zelenjavna juhica in ameriške palačinke z domačo marmelado. Za nekatere še malo včerajšnje rižote in vložen stročji fižol v solati.
msegov
Danes zelenjavna juhica in ameriške palačinke z domačo marmelado. Za nekatere še malo včerajšnje rižote in vložen stročji fižol v solati.
msegov
Jutri za kosilo zelenjavna juhca :D VELIIIIIIKKKKKKKK juhce:D hihihihihiih
brusketkadanes: goveji zrezki v omaki, široki rezanci in solata.
rosiedanes sem naredila odlične pečene perutničke in pa pohan krompir ;)![]()
![]()
sabinčica, a ni to pri tebi kak lapsus fingers ali kako se mu že reče v novoreku: si naredila odličen krompir in pohane perutničke!![]()
Pri meni se izkaže, da lahko računam na mačka: res je pasala riba, sicer, mal pozneje, ko je bila jedilnica za lepo vreme že zaprta:
ežoj
Ežoj, a posodiš mačka?
Meni ga ni treba, so že "izvadene" iz zamrzovalnika.
Danes pri meni za kosilo: en sendvič na hitro, potem pa premik v knežje mesto, potep po Flori, degustacija tu in tam......kava v dobri družbi, za posladek pa pozno popoldan, ob zahajajočem soncu črni gozdiček, še vedno v dobri družbi ob najdaljši čisto slovenski reki (od izvira do izliva).
@Blanchy: če misliš, da ti bo lovil ribe, nič ne bo, maček je mlad se šele uči, če se bo naučil, tudi nič ne bo, ker mu bom vrat zavil
.
Goveji zrezki v omaki, divji riž z zelenjavo, solata.
Tinky BinkySOBOTA:
Piščančja juhica z domačimi rezanci; riž na poru, grah v omaki, mesna rolada s semeni, pohane paprike; zelena solata z radičem:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom