Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes zelenjavna juhica in ameriške palačinke z domačo marmelado. Za nekatere še malo včerajšnje rižote in vložen stročji fižol v solati.

msegov

Jutri za kosilo zelenjavna juhca :D VELIIIIIIKKKKKKKK  juhce:D hihihihihiih

brusketka

danes: goveji zrezki v omaki, široki rezanci in solata.

rosie

danes sem naredila odlične pečene perutničke in pa pohan krompir ;)

sabinčica

sabinčica, a ni to pri tebi kak lapsus fingers ali kako se mu že reče v novoreku: si naredila odličen krompir in pohane perutničke!

Pri meni se izkaže, da lahko računam na mačka: res je pasala riba, sicer, mal pozneje, ko je bila jedilnica za lepo vreme že zaprta:

ežoj

Ežoj, a posodiš mačka?

Blanchy

Meni ga ni treba, so že "izvadene" iz zamrzovalnika.

Danes pri meni za kosilo: en sendvič na hitro, potem pa premik v knežje mesto, potep po Flori, degustacija tu in tam......kava v dobri družbi, za posladek pa pozno popoldan, ob zahajajočem soncu črni gozdiček, še vedno v dobri družbi ob najdaljši čisto slovenski reki (od izvira do izliva).

rimljanka

@Blanchy: če misliš, da ti bo lovil ribe, nič ne bo, maček je mlad se šele uči, če se bo naučil, tudi nič ne bo, ker mu bom vrat zavil.

ežoj

Goveji zrezki v omaki, divji riž z zelenjavo, solata.

Tinky Binky

SOBOTA:

Piščančja juhica z domačimi rezanci; riž na poru, grah v omaki, mesna rolada s semeni, pohane paprike; zelena solata z radičem:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti