Danes: včerajšnja juhica iz cvetače, treba je bilo pospravit še polpete, ajdova kaša z zelenjavo in mešana solata s krompirjem in
.
lp
Danes: včerajšnja juhica iz cvetače, treba je bilo pospravit še polpete, ajdova kaša z zelenjavo in mešana solata s krompirjem in
.
lp
Zame dane piščančji file v zelenjavni omaki, testenine, solata. Sprehod na Kalvarijo za posladek. ![]()
![]()
Ežoj mogoče pa proslavljaš dan "slavnega" števila pi - 3,14 ![]()
Ežoj tista postavitev oliv(pire, jetrca) je kot
.
Pomoje slaviš odprtje plaže - pardon letne depandanse na morju, kosilo zunaj. Morje je v ozadju slike mirno. Da žabica ne dobi morske bolezni.
![]()
![]()
Ps: da ne bo kdo hud, zaradi sprememb bomo jutri jedli danšnje kosilo, jutrišnje pa danes. Zeljne krpice in regrat, torej danes.![]()
Za predjed (nekulinarično) ustvarjanje:

Za glavno jed pa tortelini v sirovo-smetanovi omaki in "ta mehka" solata s česnom in fižolom:

JJ ![]()
danes: pečene postrvi in skleda solate.
rosieDanes popečene rdeče paprike s česnom, za sladico pa narastek iz prosene kaše.
abyVčeraj ,fižolova juha ,šink,regrat s krompirjem. Danes, piščančja obara,regrat s fižolom.
MilžiMakaronovo meso in motovilec s fižolom.
Tinky Binky| ežoj je napisal/a: |
... vi pa poskusite uganit ( ne, ni mi querida amiga, ugibajte naprej ). |
Najljubša kulinaričarka, morda? ![]()
Danes juha, meso iz juhe, pražen finokjo, korenje iz juhe, rjav riž in skleda motovilca s fižolom.
beva, te čakam, da me dohitiš, tisti dan prednosti, ki ga imam, evo, ti pa takole...![]()
lp
mzmEžojči, men so najboljše tiste olive, edin mal so škilaste, bohve kera ti je pozirala?
Bi se pa z veseljem udeležila takega slavnostnega kosila, a kaj, ko nisem dobila kartice iz Peruja![]()
Pri nas danes:
- ostanki od včeraj
Včeraj:
- pohane piške
- po ena pudingova tortica na glavo![]()
- zadnji holandski motovilec, ki je zaradi suše bolj ljubljanske velikosti
- primorsko vino, pri katerem sem imela tudi sama prste vmes, ročne in nožne....
- ogromen šopek narcis, da se ve
- itede.....
Današnji poobedek in posladek:
- ga ne bo, šparamo!
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Polnjene gobe