Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: včerajšnja juhica iz cvetače, treba je bilo pospravit še polpete, ajdova kaša z zelenjavo in mešana solata s krompirjem in .

lp

irenakr

Zame dane piščančji file v zelenjavni omaki, testenine, solata. Sprehod na Kalvarijo za posladek.

Ežoj mogoče pa proslavljaš dan "slavnega" števila pi - 3,14

msegov

Ežoj tista postavitev oliv(pire, jetrca) je kot.

Pomoje slaviš odprtje plaže - pardon letne depandanse na morju, kosilo zunaj. Morje je v ozadju slike mirno. Da žabica ne dobi morske bolezni.

Ps: da ne bo kdo hud, zaradi sprememb bomo jutri jedli danšnje kosilo, jutrišnje pa danes. Zeljne krpice in regrat, torej danes.

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Za predjed (nekulinarično) ustvarjanje:

Za glavno jed pa tortelini v sirovo-smetanovi omaki in "ta mehka" solata s česnom in fižolom:

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 14. 2012 18:11

danes: pečene postrvi in skleda solate.

rosie

Danes popečene rdeče paprike s česnom, za sladico pa narastek iz prosene kaše.

aby

Včeraj ,fižolova juha ,šink,regrat  s krompirjem.  Danes, piščančja obara,regrat s fižolom.

Milži

Makaronovo meso in motovilec s fižolom.

Tinky Binky

ežoj je napisal/a:

... vi pa poskusite uganit ( ne, ni mi querida amiga, ugibajte naprej ).
ežoj

Najljubša kulinaričarka, morda?

Danes juha, meso iz juhe, pražen finokjo, korenje iz juhe, rjav riž in skleda motovilca s fižolom.

beva, te čakam, da me dohitiš, tisti dan prednosti, ki ga imam, evo, ti pa takole...

lp

mzm

Ežojči, men so najboljše tiste olive, edin mal so škilaste, bohve kera ti je pozirala? 

Bi se pa z veseljem udeležila takega slavnostnega kosila, a kaj, ko nisem dobila kartice iz Peruja

Pri nas danes:

- ostanki od včeraj

Včeraj:

- pohane piške

- po ena pudingova tortica na glavo

- zadnji holandski motovilec, ki je zaradi suše bolj ljubljanske velikosti

- primorsko vino, pri katerem sem imela tudi sama prste vmes, ročne in nožne....

- ogromen šopek narcis, da se ve 

- itede.....

Današnji poobedek in posladek:

- ga ne bo, šparamo!

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti