Danes je bil na krožnikih segedi (zadnje doma kisano zelje). Glede grenivke in zdravil pa so me v lekarni opozorili, ko sem dobila tablete za uravnavanje krvnega tlaka in se jih od takrta izogibam.
regica
Cheesecake
Danes je bil na krožnikih segedi (zadnje doma kisano zelje). Glede grenivke in zdravil pa so me v lekarni opozorili, ko sem dobila tablete za uravnavanje krvnega tlaka in se jih od takrta izogibam.
regicaživjo,
jaz ti pa predlagam HACHISPARMENTIER ˙(AŠIPARMONTJE)
Skuhaš 5-6 olupljenih krompirjev v mleku -1 l, narediš pire z 10 dag masla in soliš. Ko se ti krompir kuha, prepražiš 500 g govedino na čebuli, dodaš korenček, česen, poper, muškatni orešček. V pekač daj prepraženo meso, polij ga s pripravljen pirejem (je kar redka masa-ampak brez skrbi),čez potresi nariban sir in peči na 250 st. cca 10 do 15 minut.
DOBER TEK!
8
tatyana1112| tatyana1112 je napisal/a: |
živjo, jaz ti pa predlagam HACHISPARMENTIER ˙(AŠIPARMONTJE) Skuhaš 5-6 olupljenih krompirjev v mleku -1 l, narediš pire z 10 dag masla in soliš. Ko se ti krompir kuha, prepražiš 500 g govedino na čebuli, dodaš korenček, česen, poper, muškatni orešček. V pekač daj prepraženo meso, polij ga s pripravljen pirejem (je kar redka masa-ampak brez skrbi),čez potresi nariban sir in peči na 250 st. cca 10 do 15 minut. DOBER TEK!
8
|
Tatyana112, komu to predlagaš?
beva, ![]()
Danes pri nas: slana torta iz artičok in rikote
skleda motovilca
lp
mzmVčeraj: pad-thai z morskimi sadeži
Danes: mini polpeti, pečena zelenjava, solata
Včeraj starše vodil na kosilo: Telečja obara (mmmmm), ajdovi žganci (PERFEKTNO), domači beli vinček
Danes: Kosilo bo kar solata (obožujem), ker sem pozno popoldne povabljen do prijateljice na azijsko kosilce. Kak bom papal. Riževe testenine, kurika, kalčki, uff uff
Mbrando, krače ni bilo ?
Včeraj: v pečici pečene frfotavke, na grobo narezano rumeno in rdeče korenje, bučka, čebula, cvetača, regrat v solati
Danes: pizza (čebula, hrenovke, čili za odrasle), solata
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
kroki: Ne, je mama tole izbrala. Na kračo pa za očetov rd :)
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Včeraj pečene perutke in skleda regrata s krompirjem, danes zelenjavna juhca.
mejačkadanes:zrezki v smetanovi omaki, riž
zame pa vložena rdeča pesa, 2 hruški
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

Hrustljav rogljiček s sladoledom