Danes: goveja juha z ribano kašo, repa s fižolom, telečje pečenice (domače
)

Začinjene polnjene paprike s feta sirom
Danes: goveja juha z ribano kašo, repa s fižolom, telečje pečenice (domače
)
http://sl.wikipedia.org/wiki/Grenivka
preberi si
catcat
Danes je bil na krožnikih segedi (zadnje doma kisano zelje). Glede grenivke in zdravil pa so me v lekarni opozorili, ko sem dobila tablete za uravnavanje krvnega tlaka in se jih od takrta izogibam.
regicaživjo,
jaz ti pa predlagam HACHISPARMENTIER ˙(AŠIPARMONTJE)
Skuhaš 5-6 olupljenih krompirjev v mleku -1 l, narediš pire z 10 dag masla in soliš. Ko se ti krompir kuha, prepražiš 500 g govedino na čebuli, dodaš korenček, česen, poper, muškatni orešček. V pekač daj prepraženo meso, polij ga s pripravljen pirejem (je kar redka masa-ampak brez skrbi),čez potresi nariban sir in peči na 250 st. cca 10 do 15 minut.
DOBER TEK!
8
tatyana1112| tatyana1112 je napisal/a: |
živjo, jaz ti pa predlagam HACHISPARMENTIER ˙(AŠIPARMONTJE) Skuhaš 5-6 olupljenih krompirjev v mleku -1 l, narediš pire z 10 dag masla in soliš. Ko se ti krompir kuha, prepražiš 500 g govedino na čebuli, dodaš korenček, česen, poper, muškatni orešček. V pekač daj prepraženo meso, polij ga s pripravljen pirejem (je kar redka masa-ampak brez skrbi),čez potresi nariban sir in peči na 250 st. cca 10 do 15 minut. DOBER TEK!
8
|
Tatyana112, komu to predlagaš?
beva, ![]()
Danes pri nas: slana torta iz artičok in rikote
skleda motovilca
lp
mzmVčeraj: pad-thai z morskimi sadeži
Danes: mini polpeti, pečena zelenjava, solata
Včeraj starše vodil na kosilo: Telečja obara (mmmmm), ajdovi žganci (PERFEKTNO), domači beli vinček
Danes: Kosilo bo kar solata (obožujem), ker sem pozno popoldne povabljen do prijateljice na azijsko kosilce. Kak bom papal. Riževe testenine, kurika, kalčki, uff uff
Mbrando, krače ni bilo ?
Včeraj: v pečici pečene frfotavke, na grobo narezano rumeno in rdeče korenje, bučka, čebula, cvetača, regrat v solati
Danes: pizza (čebula, hrenovke, čili za odrasle), solata
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
kroki: Ne, je mama tole izbrala. Na kračo pa za očetov rd :)
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike