dragička, ob tvoji sliki sem že mislila, da se je ežoj vrnil iz Peruja. Sem kar pogledala, kdo je avtor slike.
kleo
Pica zvitki
dragička, ob tvoji sliki sem že mislila, da se je ežoj vrnil iz Peruja. Sem kar pogledala, kdo je avtor slike.
kleoDanes :PASULJ BREZ MESA, pečene paprike v solati, piščančji fingrsi za otoke in domače pirine žemljice (http://www.kulinarika.net/recepti/10578/kruh/zemlje-daf)
jutri: imam že pripravljeno kokosovo torto http://www.kulinarika.net/recepti/6359/sladice/kokosova in domače pirine rezance :). To vedno naredim v kompletu s torto, ker za torto rabim beljake, rumenjake porabim za rezance :)
Danes sva imela po dolgem času svinjsko pečenko in pečen krompir, za prilogo dušen brstični ohrovt, potem pa sadje in čokoladno-mandljev (marmorni) kolač. No ja, pravzaprav smo praznovali novo delovno mesto najinega prijatelja, tako da je bilo malo bolj "zahtevno" kosilo na mestu :)
LP
SašaMidva sva imela danes pirine peresnike v solati s tuno, papriko in sirom. Posladek bo zvečer, še ne vem kaj.
abyDanes: rižota s paradižnikom, puranji zrezki, radič s koruzo, kvašeni polži z vaniljijevo kremo ![]()
Pri nas: pire, špinača. ocvrti piščančji zrezki, solata, sladoled.
rosieDanes kremna čemaževa juha (čemaž iz zmrzovalnika), ovčice (ribe), krompir z blitvo.
Jutri ovčja juha, svinjski zrezek z gobicami, bučkine polpete, rdeči radič in regrat v solati.
jovitadanes sem naredila pečenega puran.potem nanj dala sir in še enkrat spekla v pečici+ pčen krompircek...noro dobro ;)
sabinčicadanes mešana solata. PRAVA BOMBA RAZNOLIKOSTI.
Sedaj pa kozarček dobrega belega vinčeka in Casablanca z mojim omiljenim HUMPREY BOGARTOM!!
Verjetno pa bom dal film na pavzo, pa gledal MICHAEL MOORE: Kapitalizem na HRT2.
Jutri: Pečena rdeča pesa z orehi
Prin nas danes telečji ragu z zelenjavo, dušen riž, krompirjevi cmoki z sirom, zelena solata z motovilcem in redkvicami
Jutri: goveja juha z fritati ali rezanci, pire krompir, dušene bučke, meso iz juhe, pečeni kosi piščanca, mešana solata, jabolčni zavitek
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko