Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torej je to kruh, najbrž je dober, ime pa ima res hecno.

Danes puranje klobasice, nič večje od čevapčivev , prebranac iz rjavega fižola, radič,breskov kompot.

mejačka

ledenka_ je napisal/a:

danes:

...

-za posladek pa kremrole(niso lepe, upam da so dobre)

lp

ledenka_

Lepe so, lepe, ledenka, tako, da kar vabijo ...

zeta

ledenka_, saj se hecaš, a ne?! ..da niso lepe...

Ponovno je bilo treba nahranit zver v Človeku : telečje kotolete z rožmarinom in žajbljem, rjav riž "na suho", dušen finokjo (sladki janež)

rdeča pesa v solati, teran, pomaranče, čokolatini (gianduotti ) pa za mojo zverinico nasitit

lp

mzm

Mi pa danes česnovo pogačo, skledurino salate, mal vinčka...in čao!

(jao, dan se daljša, cajta pa vsakič manj)

Aja, miškazmokce, rožmarin in žajbelj...zmagovita kombinacija, mmmmmmmmmm...............

Ledenka, če tebi ne dopadejo kremrole...evo mene! So pa čist normalno lepe!

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 02. 2012 18:49

Danes: hitra zelenjavna juha in kruh.

rosie

Goveja juha z zdrobovimi cmoki, popecen krompir, ribji file, paradižnikova solata, sladoled z jagodami

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: svinski zrezki v omaki, polenta, radič s koruzo

breskva

Midva sva imela randi v francoskem bistroju: Palačinki (Crepes) z govedino (ena verzija pot roasta), v pečici popečeno papriko in rukolo zame. Slednji sta bili samo bolj za barvo kot kaj drugega.

Moja boljša polovica je izbral palačinki v kremni omaki s kozicami, odišavljeno s kopercem. Namesto solate sva si delila zelen fižol na česnu (super fino hrustljav) in ratatouille (je takoj izjavil, da je moj dosti boljši. Mora imeti nekaj za bregom ) Zraven s koščkom 

Šele doma zvečer kozarček prosecca. Lep vikend vsem

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 03. 2012 05:12

danes bo pri nas bolj lahko kosilo

-rdeč radič v solati

-domač kruh

-sveži ananas, jagode

zdaj pa grem pečt pecivo za sorodnico ki dobi obiske: biskvitne rezine s češnjami in  puding kremo

lp

ledenka_

Danes pri nas vse po vrsti, ampak vse brezmesno ... :)

Kuha se kisla repa in kuhan fižol (no ta bo po vsej verjetnosti zabeljen, pa je šla brezmesnost po gobe )

zame pa pire krompir, kuhana cvetača, brokoli, korenje in jajčka na oko.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti