Regrat raste že , jaaaa ![]()
Tudi meni ga je pridna tašča prek moža poslala eno vrečko.. Njamiiii...je bilo kosilo na hitr pripravljeno. Sam krompir in jajčke smo skuhali, pa regrat pripravili :)
vd007Regrat raste že , jaaaa ![]()
Tudi meni ga je pridna tašča prek moža poslala eno vrečko.. Njamiiii...je bilo kosilo na hitr pripravljeno. Sam krompir in jajčke smo skuhali, pa regrat pripravili :)
vd007PONEDELJEK:
Goveja juhica (od včeraj); sladko zelje s krompirjem in klobaso; zelena solata:

Pozdravček!
Včeraj: kosilo pri tašči
Danes: krvavica, kislo zelje. Za večerjo skleda regrata
Jutri: ribe, blitva s krompirjem. Za večerjo skleda regrata
Sreda: rižota z mesom in grahom, regrat
matejaozVčeraj odlična koruzna mehiška juha s piščancem in quesadillas s porom, papriko in sirom.
abyGoveja juha z fritati, piščančja rižota, rdeča pesa, kumarična solata za najmlajsega in punci
Mož pride kasneje dušeno kislo zelje, pečenica, kruh
Za regrat pa bo treba pogledat, komaj ga čakam
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes zelenjavna juhica, mesna lezanja, fižol v solati.
msegovPri nas: makaroni s sirom, skleda solate, sladoled.
rosieSem spisala jedilnik, pa me je ven vrgel, program![]()
Danes imamo ''takorekoč'' kar nam je dala narava.
Koprivna juha + gresovi cmočki (koprive so sveže, letošnje)
Regrat v solati
Sirovi štruklji, iz domače mleka narejena skuta
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
Danes so bili ravioli s špinačo in sirom v smetanovi omaki :)
ZuckerfeeVčeraj praznovanje rojstnega dne v krasni družbi mojih dragih. Na zečetku ohrovtova juha za ogret želodčke in slovo od zime. Sledile so postrvi v srajčki iz koruzne moke, krompirjeva solata, redkvice in regrat, za otroke še pajki (iz baze). Ob kavici še čudovita Nutela torta.
Danes čevabčiči (so ostali od včeraj) pečeni kar v ponvici, domač kruh in zelena solata.
mejačkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Domači sladoled za vroče poletje