Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zeleni pire, piščanec s česnom, uzbekistanka zeljna solata (ostanki od včerajšnje večerja, ko smo imeli obisk):

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 03. 2012 23:52

Jutri bodo pa kar divje orade na zaru... Juhej

www.mojalbum.com/naredilaana

Danes: Super enostavne enchilade in nekaj malega zelene solate. zame in za dragega in vprašanje: Kdaj boš pa tole spet naredila? Sprehod s in seveda moj Kirschstengeli.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 04. 2012 03:15

Danes pri nas piščančji zrezki v gobovi omaki, domači široki rezanci, solata. Za posladek rafaelo kroglice iz zamrzovalnika. Še vedno odlične ...

msegov

danes gremo v pizzerijo in se bo jedlo:

-lazanjo ali pizzo

-orehove palačinke

včeraj zvečer so prišli obiski in sem na hitro spekla jogurtovo ecvo, z kakavom in jabolki (smo imeli kar za večerjo)

danes ga ni ostalo niti drobtinica

lp

ledenka_

Danes: kurja juha z rezanci, goveji zrezek v čebulni omaki, pire krompir, pomladanska solata (motovilec, zeleni in rdeči radič, regrat, endivija in vroč krompir) in .

Za sladico pa dušeno jagodičevje s sladko smetano.

lp

irenakr

Danes: goveja juha, pražen krompir, govedina iz juhe, za dragega svinjski kare in motovilec v solati.

tanjaj

Pri nas danes,juha,pečena jagnetina,pišanec,krompir v kosih,tenstano zelje.

Milži

Včeraj: riboni iz pečice, polnozrnat kuskus z zelenjavo, solata

Danes: zame sweet potatoe iz pečice z zelišči, zanj rosti, zelena solata z malo zelja

Ninja24

Danes: jota + kruh, slivovi cmoki iz zamrzovalnika.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti