Zeleni pire, piščanec s česnom, uzbekistanka zeljna solata (ostanki od včerajšnje večerja, ko smo imeli obisk):
mamamia
Zeleni pire, piščanec s česnom, uzbekistanka zeljna solata (ostanki od včerajšnje večerja, ko smo imeli obisk):
mamamia
Danes: Super enostavne enchilade in nekaj malega zelene solate.
zame in
za dragega in vprašanje: Kdaj boš pa tole spet naredila? Sprehod s
in seveda moj Kirschstengeli. ![]()
Vanja
Danes pri nas piščančji zrezki v gobovi omaki, domači široki rezanci, solata. Za posladek rafaelo kroglice iz zamrzovalnika. Še vedno odlične ...
msegovdanes gremo v pizzerijo in se bo jedlo:
-lazanjo ali pizzo
-orehove palačinke
včeraj zvečer so prišli obiski in sem na hitro spekla jogurtovo ecvo, z kakavom in jabolki (smo imeli kar za večerjo)
danes ga ni ostalo niti drobtinica
lp
ledenka_ Danes: kurja juha z rezanci, goveji zrezek v čebulni omaki, pire krompir, pomladanska solata (motovilec, zeleni in rdeči radič, regrat, endivija in vroč krompir) in
.
Za sladico pa dušeno jagodičevje s sladko smetano.
lp
Danes: goveja juha, pražen krompir, govedina iz juhe, za dragega svinjski kare in motovilec v solati.
tanjajPri nas danes,juha,pečena jagnetina,pišanec,krompir v kosih,tenstano zelje.![]()
Včeraj: riboni iz pečice, polnozrnat kuskus z zelenjavo, solata
Danes: zame sweet potatoe iz pečice z zelišči, zanj rosti, zelena solata z malo zelja
Ninja24Danes: jota + kruh, slivovi cmoki iz zamrzovalnika.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Pasta iz ingverja in česna