Pri nas pa navadna grahova juha - na čebli, s krompirjem in kislo smetano: Zraven rižev narasstek s povidlom.
Sonja
Curry riž s tofujem
Pri nas pa navadna grahova juha - na čebli, s krompirjem in kislo smetano: Zraven rižev narasstek s povidlom.
SonjaMidva sva danes pojedla vsak svoje testenine, dragi s pestom, jst z olivnim oljem in parmezanom, potem pa mini italijanske tortilje (piadine) z raznimi nadevi, pomaranče, in Guiness torto ob kavici :)
LP
Saša
Danes:
- vse, kar sem našla, sem fliknila v protfan in v ror
- to pa je bilo:
* kutina
* jabolko
* čebula
* por
* česen
* zelena
* peteršilj
* korenje
* repa
* koleraba
* puranje stegno
* zalito z vinom
Posladek:
- dolgo in globoko dihanje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Včeraj: losos pečen v pečici, krompir in solata

Danes; pire krompir in špinača...
Bojancaza nekatere:krompirjeva solata
za druge: zelenjavna musaka(krompir, dušena cvetača,por,bučke, krem špinača in sir vse skupaj zapečeno v pečici kot navadna musaka)
sadje
in delo na vrtu, sajenje rožic
ledenka_SOBOTA:
Juhica iz govejega repa z domačimi rezanci; rižoto s porom, stebelno zeleno in oglodanem govejem repu; zelena solata:

Pozdravček!
Midva pa imava danes otvoritev žara
, si je moj dragi zaželel čevapčiče, jaz pa perutke, zraven pa mešana solata ( koruza, zelena solata, radič).
Danes: enostavni špageti s prepraženo slanino, radič z jajci, rumove kroglice (jutri mi ne bo treba kuhat
)
včeraj: pomfri, lignji in kotleti morskega psa iz pečice
danes: naša omiljena čebulna juha, mmm, veliko juhe![]()
andrejka, ja, bile so sveže artičoke.
Danes polnjeni polnozrnati špageti
(špinača, rikota, mlad ovčji sir, paradižnikova omaka, začimbe)
skleda radiča, teran, pomaranče
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Bretonske palačinke