Danes: pečenice, krvavice, zelje, repa, solata, skutino makova torta

Enostavna zelena juha
Danes: pečenice, krvavice, zelje, repa, solata, skutino makova torta
Kot kaže, postnega časa ta skupnost res ne jemlje preveč resno.
Za naš post skrbi naš delodajalec, ki nam je zaprl menzo, da nimamo skušnjav - razen če si jih ne prinesemo od doma. Danes je to skledica vampov in brstični ohrovt v solati.
Jutri si bomo naročili pa pico.
SonjaDanes enolončnica: leča, fižol, makarončki
Porova pita
Če bodo pridni, pa še kaj sladkega.
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torteKer ste tukaj sami kuharski mojstri, me zanima vaše mnenje o spodnjem receptu. Meni se namreč zdi, da je premalo moke. Ker sem na tej strani videla že ogroooooomno napol prepisanih receptov, kjer so manjkala jajca in podobne ključne sestavine, sem kakopak skeptična glede spodnjega recepta. Mika pa me seveda, tale hruškovo čokoladna poslastica.
Vesela bom tudi kakšnega podobnega a preizkušenega recepta.
http://kulinarika.net/recept/cokoladna-hruskova-tor
Da pa ne bom samo smetila teme. Pri nas danes jetrni sir, krompirjeva solata in palačinke s karameliziranim limoninim prelivom.
pildekPildek, link do recepta ne dela. Vsaj meni ne.
Za danes še vedno tuhtam, kakšno solato naj si izmislim.
JE še prehitro za moje kosilo, ki je normalno večerja. ![]()
Vanja
Danes so bili v ponudbi pirini peresniki (pelati, česen in ščepec sesekljane teletine)
skleda solate iz svežega zelja, teran, pomaranče
lp
mzmDanes: rižota s čičeriko, svinjski zrezki, radič s fižolom
Danes je bilo pri nas bolj slabo kosilo ... eni so jedli zabeljen fižol, jaz pa na oko pečena jajčka.
msegovmsegov, kaj pa je slabega v tvojem menuju
? ![]()
lp
mzmPri nas pa danes malo eksperimentiranja: prvič sem delala Trentarske krafe- so zelo dobro uspeli,
praj pa rižoto s treviškim radičem in kitajsko zelje v solati
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Dušene školjke s pivom na sredozemski način