Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK:

Reciklaža fižola, dodatek repe in hrenovke - nastalo nekaj a la jota s kislo repo:

Pozdravček!

hehe, dragička, pri nas pa "prava" jota, ampak s kislim zeljem in čokoladne-mascarpone kocke - samo obrezki, ta lepi koščki čakajo na jutri

lp

cervus

Široki rezanci, govej zrezek v omaki, solata iz rdečega zunanjega primorskega radiča.

mejačka

Včeraj sem imela skoraj postni dan, nisem čisto nič OK jedla, imam kar slabo vest.

Včeraj: Pripravila muesli iz pol litra jogurta, ta zadeva me bolj nasiti kot karkoli drugega. Skoraj pol ga je ostalo za danes po fitnesu. Potem k frendici na njen quindim, zelo jajčna in  zelo sladka kokosova zadeva, podobna flanu, samo brez karamele. Je bilo dovolj za nadlajnih deset let. Pogrešam solato.

Danes: Kuhan fižol in malo čebule z bučnim oljem ter jajce. Zvečer spet girl's night out, pripravljam že omenjene palmierse v slani verziji. Kaj bo še drugega za jest, nimam pojma.

Se moram seveda pohvalit,  ker sem sama uspešno naredila listnato testo. Mislim, da sem ga pripravila vsaj ena 2 tedna nazaj. Listnato testo jeena od zadev, za katere sem rekla, da jih ne bom nikoli delala. Zdaj sem že obljubila, da bom "nalogo" redno ponavljala, ker ta zadeva se kar stopi v ustih in neverjetno boljšega okusa je, kot kupljena. To slednje sem sicer vedela.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 24. 2012 18:51

Danes: beli fižol s suhimi paradižniki, kuhan krompir, puranji zrezki, radič s fižolom 

breskva

Danes: mešana polenta in artičoke

lp

mzm

Pri nas skoraj enako kosilo kot pri Vilmi, le pečen mlad krompir je bil še zraven. Za večerjo porova kremna juha in palačinke.

Jutri domače pice po željah vsakega družinskega člana. Za večerjo buhteljni.

V nedeljo juha, lososov file, stročji grah in solata. Za večerjo - postrezi si sam, jaz pa likanje ob gledanju Eme 2012.

Miška, a so to sveže artičoke?

Ker pričakujemo obisk bo danes na sporedu (en zapozneli rojstni dan):

za predjed bom pripravila pečene paradižnike in domače rezance. potem so goveji zrezki z omakco, dušen riž, zeljna solata (zame ker jo obožujem), radič in zelena solata. Za sladico pa http://www.kulinarika.net/recepti/6359/sladice/kokosova

večerja: vsekakor nekaj lahkega - soaltka in kaki ostanki kosila

Danes pri nas pasulj s šinkom,krompirjova solata.

Milži

Pri nas bo danes prekajena krača, ajdovi žganci in praženo kislo zelje.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti