Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bojanam, a lahko lepo prosim nehaš slikce popat tlele...mam  popraskan ekran, zvite vilce, potlačen nos.......

Mygrace

Ajdova palačinka polnjena z šampinjoni, kumaro, kislo kumaro, tardečim fižolom, česnom, čebulo, paradižnikom, različnimi začimbami. mmmm

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Pri nas danes: za ene špageti, za druge polžki z mesno omako, zelena solata.

rosie

TOREK:

Svaljki z omako, zelena solata;  

Pozdravček!

Mygrace je napisal/a:

Bojanam, a lahko lepo prosim nehaš slikce popat tlele...mam  popraskan ekran, zvite vilce, potlačen nos.......

Mygrace

bojanca se čisto strinjam z Mygrace ... moj zaslon je spet v življenski nevarnosti ... hmmm če privlečem na dan vilice in nož bi mogoče prišla do teh peresnikov ...

msegov

Od moje ga zadnjega oglašanja se je tukaj pojavilo nekaj nesramno lepih fotografij. Bravo, punce!

Tudi včeraj je prišlo pri nas nekaj vmes in je nastalo tole (škoda, da nisem fotkala):

solata, solati, solate........
francoska, ješprenjeva s tuno, riževa z olivami, pečena paprika s česnom in petršiljem, nemška (zelenjavno-sadna), fižolova

prekajena krača, štefani, ocvrti piščančji zrezki, pečena račka

torta, torti

veliko vode in malo vina 

Balenka

Danes: lignje v omaki, krof 

breskva

Mihaela007

Mislim, da bi bilo potrebno ukiniti slike, ker če to začneš enkrat gledat, se ti začnejo sline cedit, ne glede na uro!! Moram res vse lepo pohvalit, ker ste res pridni pri kuhanju. Da bi še drugi malo bolj postali... LP

Merjinaa

Mygrace[/citat]

bojanca se čisto strinjam z Mygrace ... moj zaslon je spet v življenski nevarnosti ... hmmm če privlečem na dan vilice in nož bi mogoče prišla do teh peresnikov ...

msegov[/citat]

Če pa je tak fajn slikat...jaz se včasih tudi slinim poleg računalnika ;)

Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti