Bojanca saj prav, te malo hecamo, ampak tvoje fotografije so rec čudovite in verjamem, da je tudi okus tvojih jedi fantastičen. Kar tako naprej! Bomo veseli tvojih slikic, čeprav bo nastradal zaslon računalnika ... ![]()
![]()

Dušeno rdeče zelje
Bojanca saj prav, te malo hecamo, ampak tvoje fotografije so rec čudovite in verjamem, da je tudi okus tvojih jedi fantastičen. Kar tako naprej! Bomo veseli tvojih slikic, čeprav bo nastradal zaslon računalnika ... ![]()
![]()
Res mi delate lušte s temi vašimi krofi! ![]()
![]()
Danes: Velika solata iz mojega najljubšega fast fooda, "zgrajena" takole:
Zelena solata, pražena čebula in zelena paprika, črn fižol, koruza barbacoa govedina, pico de gallo, pekoča salsa in, ker grem za 2 uri v telovadnico, guacamole. Drugič moram to pošat stehtat
. ![]()
![]()
Res lepe slikice...
Mi včeraj nismo imeli repe, ker se nam je pretihotapila viroza.
Zato sem včeraj skuhala govejo juho z vlivanci in jetrnimi cmočki, pražen krompir, meso iz juhe, malo puranjega fileja, zeljno solato in redkev z fižolom. Drugače pa nič mišk in krofov.
Danes pa spet goveja juha, moja melancanina omaka z paradižnikom -recept iz baze: http://www.kulinarika.net/recepti/6596/omake/omaka-z-ja zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Vanja, telovadba in samo solata te drži gor cel dan
Nisi ti nek strošek ![]()
![]()
današnje kosilo: ravioli s paradižnikovo omako, za ene pa nedolžna jota in čebulni kruh![]()
Danes smo bili postni, čeprav je tako enkrat na teden dan za ribe ... Tako da danes sem si privoščila osliča na žaru in kuhano zelenjavo, mešano solato-zelena solata, paradižnik, zelje. Je pasalo po vseh krofih včeraj ... Aja saj nisem pojedla nobenega krofa!![]()
![]()
Za vikend načrtujem peko muffinov ... naredila bom oreo muffine in pa še kakšne, verjetno čokoladne, ampak jaz se poskušam držati stran od sladkega tako da bolj za druge kot zase! ![]()
msegov
Danes: ostanki mesne lazanje z dodatkom bolonjske omake, solata, čebulna juha
Danes: ješprenjka z zelenjavo in jabolčno-skutni štrudelj.
lp
Super izgleda, tudi moj štrudelj se peče, čist mal še.![]()
![]()
Danes: riž s cikorijo in bučo
endivija, pomaranče in abstinenčna kriza (pa ne alkoholna)
Zdaj hitim naprej poslušat efkota ![]()
lp
mzm
| dragička je napisal/a: |
TOREK: Svaljki z omako, zelena solata;
Pozdravček! |
jooj, kolk bi jst pri vas rada jedla ;) ...vedno je tako njami vse...
Vesna555Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Juha iz čičerike in rožmarina