Danes pri nas zelenjavna juha - še vedno je v zamrzovalniku nekaj domače zelenjave - in pa ameriške palačinke.
msegov
Danes pri nas zelenjavna juha - še vedno je v zamrzovalniku nekaj domače zelenjave - in pa ameriške palačinke.
msegov
Pri nas pa navadna grahova juha - na čebli, s krompirjem in kislo smetano: Zraven rižev narasstek s povidlom.
SonjaMidva sva danes pojedla vsak svoje testenine, dragi s pestom, jst z olivnim oljem in parmezanom, potem pa mini italijanske tortilje (piadine) z raznimi nadevi, pomaranče, in Guiness torto ob kavici :)
LP
Saša
Danes:
- vse, kar sem našla, sem fliknila v protfan in v ror
- to pa je bilo:
* kutina
* jabolko
* čebula
* por
* česen
* zelena
* peteršilj
* korenje
* repa
* koleraba
* puranje stegno
* zalito z vinom
Posladek:
- dolgo in globoko dihanje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Včeraj: losos pečen v pečici, krompir in solata

Danes; pire krompir in špinača...
Bojancaza nekatere:krompirjeva solata
za druge: zelenjavna musaka(krompir, dušena cvetača,por,bučke, krem špinača in sir vse skupaj zapečeno v pečici kot navadna musaka)
sadje
in delo na vrtu, sajenje rožic
ledenka_SOBOTA:
Juhica iz govejega repa z domačimi rezanci; rižoto s porom, stebelno zeleno in oglodanem govejem repu; zelena solata:

Pozdravček!
Midva pa imava danes otvoritev žara
, si je moj dragi zaželel čevapčiče, jaz pa perutke, zraven pa mešana solata ( koruza, zelena solata, radič).
Danes: enostavni špageti s prepraženo slanino, radič z jajci, rumove kroglice (jutri mi ne bo treba kuhat
)
včeraj: pomfri, lignji in kotleti morskega psa iz pečice
danes: naša omiljena čebulna juha, mmm, veliko juhe![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna mineštra

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo