Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas zelenjavna juha - še vedno je v zamrzovalniku nekaj domače zelenjave - in pa ameriške palačinke.

msegov

Sporočilo je spremenil(a) msegov dne 25. 2012 10:04

Pri nas pa navadna grahova juha - na čebli, s krompirjem in kislo smetano: Zraven rižev narasstek s povidlom.

Sonja

Midva sva danes pojedla vsak svoje testenine, dragi s pestom, jst z olivnim oljem in parmezanom, potem pa mini italijanske tortilje (piadine) z raznimi nadevi, pomaranče, in Guiness torto ob kavici :)

LP

Saša

Danes:

- vse, kar sem našla, sem fliknila v protfan in v ror

- to pa je bilo: 

* kutina

* jabolko

* čebula

* por

* česen

* zelena

* peteršilj

* korenje

* repa

* koleraba

* puranje stegno

* zalito z vinom

Posladek:

- dolgo in globoko dihanje

Mygrace

Včeraj: losos pečen v pečici, krompir in solata

Danes; pire krompir in špinača...

Bojanca

za nekatere:krompirjeva solata

za druge: zelenjavna musaka(krompir, dušena cvetača,por,bučke, krem špinača in sir vse skupaj zapečeno v pečici kot navadna musaka)

sadje

in delo na vrtu, sajenje rožic

ledenka_

SOBOTA:

Juhica iz govejega repa z domačimi rezanci; rižoto s porom, stebelno zeleno in oglodanem govejem repu; zelena solata:

Pozdravček!

Midva pa imava danes otvoritev žara, si je moj dragi zaželel čevapčiče, jaz pa perutke, zraven pa mešana solata ( koruza, zelena solata, radič).

tanjaj

Danes: enostavni špageti s prepraženo slanino, radič z jajci, rumove kroglice (jutri mi ne bo treba kuhat )

breskva

včeraj:  pomfri, lignji in kotleti morskega psa iz pečice

danes:  naša omiljena čebulna juha, mmm, veliko juhe

beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti