Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes:testenine z paradižnikovo omako

jaz jem vzunaj in nato ceu večer pečem

naši krofi so pa čudežno izginili :))))))))

ledenka_

Tvoj današnji jedilnik mi je nadvse všeč, Limnol  

Ja, reko bomo prečkali, ko pridemo do mostu (preplavati je itak ne morem, ker lahko potonem - mi krofarji že vemo zakaj)

Mygrace

Jaz sem pa prav danes zaključila s krofi. Dost je blo.

Za kosilo pa ričet s suhimi rebrci, samo malo za okus. Počasi sem se začela ozirati za regratom, zimska pravljica se končuje.

Še pred kosilom pa grem na dolg sprehod, tudi reko bom prečkala!

Vsem želim lep pustni dan!

naor

Danes: mesna lazanja z gobami, solata, skutino pecivo s sadjem, metliška črnina

limnol je napisal/a:

zajtrk: krofi

kosilo: krofi

večerja: krofi

vmes: flancati

jutri: ni, da bi človek tako daleč naprej mislil

Sonja

A posladka pa nič, limnol?

zeta

Limnol, jedilnik po meri

Danes je bilo za zajtrk, no, malo drugače, kruh namreč http://www.kulinarika.net/recepti/14207/sladice/bananin

kosilo, za ene bo:  prežganka s korenčkom, makaroni z mesom, kitajsko zelje v solati

beva

Danes zame špinačna juhica, taka dobra, sicer ne maram špinače, puranji zrezek z žara na posteljici iz popečene zelenjave (bučke, melancani, šampinjoni, paprika, por) in zelena solata s koruzo. Rebrce temne čokolade.

msegov

Danes pri nas: ješprenj (iz pirinega riža), krača, sivi pinot, krhki flancati domače izdelave in krofi brez (blagovna menjava za krhke flancate) na dopoldanskem obisku, klepet ob mizi.

Jutri: zelenjavna juha, skutne palačinke iz pečice, breskov kompot iz  (pepelnica bo).

rimljanka

Danes:dušeno kislo zelje, dodoli in kuhana krača ter , zdaj pa še zadnji krof in .

lp

irenakr

Ajdovi peresniki z zelenjavo in piščančjim mesom, rdeča pesa...kroffffffiiiiiii

Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti