Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

BOJANAM: samo porečem NOM NOM NOM, PERFECT, se klanjam, dajam klobuk dol. OBOŽUJEM fotko in OBOŽUJEM vse ko prav žarite od kulinarične energije

Meine Lieben, moua malenkost pa je danes zacumpral sledeče:

Ajdov rizi bizi (vse zeleno od graha ter stročjega fižola. MY WAY!!)
paradižnikova omaka z rdečim fižolom, čebulo, česnom, različnimi zelišči
sveže nariban hren z trdo kuhano vmešano jajo
2 halbe halbe (soja,mesek) polpeta.

Takoleeeee dragi moji. Naplezal sem se! Napapcal tudi (do jutri bo dovolj)! Sedaj pa samo še tuš, pol do mesta na hitro, zvečer pa PROJEKT GONE WITH THE WIND :P :>
Cleopatro sem predelal, pa me je skoraj ubilo. Tala novi projektek pa ni nič kaj krajši. A po plezalnem dnevu?!?! No, bomo videli

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

danes: krompirjev golaž in solata.

rosie

Danes: rižota s piščancem in grahom, zelena solata.

Jutri po vsej verjetnosti ponovitev (zaradi ostankov). Zelo si želim cvreti krofe, pa imam premalo jedcev. To je resna težava. V bistvu ni problem število jedcev, ampak koliko krofov bi na enega prišlo... No ja, mogoče pa bom recept delila z n in ocvrla 3 krofe

JJ

JJ, krofe lahko zamrzneš in bodo še kako dobrodošli za kak zajtrk ali pa kar tako malo za posladkat. Vsaj iz pol kg moke jih pa že naredi, to ne bo tako veliko. Sploh pa, ko bo dišalo, mogoče ti jih bodo sproti pohrustali.

zeta

Janis, a ti lahko sporočim moj naslov? Jst jih pojem namreč (nx3)^3 komot, tako da če maš višek ti samo pošlji

Viva Meier

zeta je napisal/a:

JJ, krofe lahko zamrzneš in bodo še kako dobrodošli za kak zajtrk ali pa kar tako malo za posladkat. Vsaj iz pol kg moke jih pa že naredi, to ne bo tako veliko. Sploh pa, ko bo dišalo, mogoče ti jih bodo sproti pohrustali.

zeta

Aha, to pa ni slaba ideja. Lani sem jih naredila iz pol kile moke in je prišlo 12 zelo velikih krofov... Pa saj ne, da jih ne bi mogli pojest, to ni problem, ampak bolje, da jih ne (kile pa to). Ampak z zamrzovanjem - to je pa super. Jih bosta lahko v soboto še nečaka hrustala, ki (še) nimata teh problemov. Kakšni pa so potem odmrznjeni? A se jih na sobni temperaturi odmrzuje ali kako?

Viva

JJ

Odmrznjeni krofi so okusni kot bi bili sveže ocvrti. Če ga daš na odmrzovanje  v mikrovalovko, boš imela občutek, da je bil ravnokar ocvrt. Sicer pa jih lahko odmrzuješ tudi na sobni temperaturi  in so prav tako dobri, kot bi bili sveži.

zeta

Danes: enolončnica, rižev narastek 

breskva

Zeta, hvala

JJ

Pri nas danes golaž ,makaroni in solata.Jutri bo pa segedinin krompir v kosih.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti