Pri nas danes ,rižota in solata.
Jutri :krvavice, repa ,ajdovi žganci.
MilžiPri nas danes ,rižota in solata.
Jutri :krvavice, repa ,ajdovi žganci.
MilžiDanes: špageti z grahom, zarebenca, radič in katajsko
v solati,
Aha. Hvala, Vanja. Fino, da ni nobenega škroba za zgostitev juhe. Pastinak v pastirski piti je pa tudi dobra ideja.
Mygrace
Pri nas danes čisti razvrat
(v pečici pečeno stegno odojka, pečene in v olje vložene paprike in melancani, artičoke...)
kruh in teran.
lp ![]()
(ni nesreča, takole zgledam, ko nos pomolim ven)
mzmJoj, mzm, tole mi deluje pa kot grajska pojedina. Saj vem, da je bila. Vem tudi, da imate pri vas že nekaj časa take razmere, da je takšnole kosilo že nuja.![]()
Segedin z govedino (bočnik). Za moj okus veliko boljši kot s svinskim meskom.
mejačkaMejačka, delim tvoje mnenje. Moja mama je vedno delala segedin s svinjskim mesom, saj je veljalo, da mora pujs stopiti v zelje, da je dobro. Potem pa je moj mož pričel kuhati segedin in to z govedino. Dolgo sem ga prepričevala, naj kupi svinjino, ampak ni se vdal. Ni dolgo tega kar je pa naredil segedin po mojih željah, kar sam od sebe, lej ga šmenta, zdaj sem ga pa prosila naj ostane pri govedini. Tako sem se navadila na njegov goveji segedin, da mi svinjski sploh ni več všeč. Le zadnjič se mi je pa zdelo, da prav paše, ko je en kos vratine zašel med govedino.
Se strinjate, da je ženskam težko ustreči? ![]()
![]()
naor
Vceraj petek: Piscanec in kislo zelje (recept iz baze)![]()
![]()
![]()
Danes nič, ker grem na piknik :DDDD
MBrandodanes jaz delam od 11 tako, da hruška in višnjeva pita
za ostale juha, zraven nevem kaj si bodo naredili
jutri: jemo na rojstnem dnevu sorodnice in sicer
-narezek(pršut,sir, olive)
-ocvrti kalamari
-široki rezanci z škampi in gamberi
-pecivo in torta(jaz zadolžena za peko-že cel teden pečem)
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Gratinirani fuži s sirom in pršutom