Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas za ene: kislo zelje in prekajeno puranje stegno. Za druge še ne vem. Pa nekaj sladkega za popoldne, ker mi je Mamamia razdražila brbončice s svojo torto. Globoko razmišljam, v kakšen sladkorni razvrat bi se vrgla.

Naor, meni je segedin užiten samo z govedino. In sicer, da se naredi golaž, potem pa doda kuhano zelje. Svinjino jem samo zelo lepo zapečeno, kot je npr. odojek MZM.

pirnica

Danes se kuha svinjska krača, zraven ržen kruh in solata s čičeriko. Sladica pa moje prve (uspele :D) krmšnite! :D

msegov

SOBOTA -           :

Kurja juhica; panirano piščančje meso, pečeno piščančje meso, mlinci, solata:

Tamauček je vprašal: "Babi, kaj pa sladica..." "Ribica moja, danes ni nič za sladico." "Ja, babi, saj veš.. . kaj pa puding."

Pozdravček!

Pečen ohrovt, dušen krompir, skutna torta s slivami

Sonja

Danes jetrca v čebuli in kruh, za slladico krofi.

Jutri pa pri moji mami kosilo.

tanjaj

Segediner in trojna doza maraske pri sosedih, kamor sva se kljub zametom uspešno prebila .

lp

cervus

Zelena solata s popečenim piščancem, rdečo papriko, krutoni in mocarelo.

aby

Draga elaphus,

kje pa si, da imate zamete? Jaz sem v Ljubljani, pijem ekvivalent maraske v kavi in mi je prav lepo, le snega ni od nikoder....

Pa da ne bom samo smetila, bom še na hitro napisala, kaj bo cvrčalo jutri: smuč (iz zaloge v skrinji) z gobicami in smetanovo omako, krompir in nekaj ostale zelenjave na pari, mešana solata in orehova rolada (tista enostavna - jajce, sladkor, orehi, polnjena pa z veliiiiiko kisle smetane). Mslim, da se tudi ekvivalentov ne bomo vzdržali....tako pač je, će pride skupaj stara študentovska druščina. 

Sonja

kremna čemaževa juha, ocvrti lignji iz pečice, bogata zelena solata, kinder pingvin

beva

Ne tako zelo daleč od tebe, limnol! Si vabljena na buhtlje, če imaš terenca in lopato! Maraske sicer ne bo, čaj s kančkom šnopca se pa pri nas zna najt!

lp

P.s. lepo je uspel, kljub maraski :

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti