Danes za nas svinjsko-goveja juhica z domačimi rezanci, meso iz juhe, krompirjev zos.
Ampak vedno se najde nekdo, ki mu (spet!!) nekaj ne paše! Ah ta nori svet!![]()
![]()
Danes za nas svinjsko-goveja juhica z domačimi rezanci, meso iz juhe, krompirjev zos.
Ampak vedno se najde nekdo, ki mu (spet!!) nekaj ne paše! Ah ta nori svet!![]()
![]()
SREDA:
Česnova juhica;

rizi-bizi, piščančji želodčki v vinski omaki; zelena solata:
Pozdravček!
danes kisla juha z ješprenom, pa domači krofi. Kak smo se napokali, zdaj pa na sneg sankat!! LP
MerjinaaPri nas smo se danes šli ekstremno umetnost - kljub vsemu je dan kulture in umetnost je kultura! Smo skemijali odlične zavitke .. kaj pa je notri pa tud jaz ne povem! :)

Danes: puranja pečenka, domači štruklji, solata in borovničev zavitek.
Zdaj grem pa peči varaždinske klipiće. No bomo videli ali so res taki, kot govorijo. Namreč dobri.
Migla
Dnes: segedin golaž, pire iz leče ter
.
Po kosilu pa še
in biskvitno pecivo s pudingom. Drugič moram več lukenj naredit.
Lep praznik!
Danes farfalle v paradižnikovi omaki, za dragega dušen ohrovt od včeraj, zame zelena solata, za oba Southern Biscuits po Vanjinem receptu iz baze, potem kavica. Jutri me mika narediti eno poskusno verzijo krofov... Bomo videli!
LP
SašaPečeni rezanci z rakci in zelenjavo:
Pri nas so danes kuhali drugi:
zelenjavna juha "Sprehod po vrtu" (na ta mrzel zimski dan mi še verjeli ne bi), zato je bolje, če rečem "Sprehod po zamr. skrinji", krompirjevi svaljki in radič, za posladek pa je nečakinja spekla najboljši marmorni kolač(http://www.kulinarika.net/recepti/6221/sladice/najboljs), ki je res zelo dober.
BalenkaPri nas smo danes skuhali pire krompir. riž z grahom, ocvrtega piščanca, endivija in rdeča pesa v solati.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom