Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: goveja juha z ribano kašico,v velikem pekaču pečen krompir z piščančjimi kračami,nekaj svinskega mesa, kitajsko zelje v solati

Danes:sladko paradižnikovo zelje s fižolom in prekajenimi rebri,marmeladni žepki iz listnatega testa

knjižnica

Za dva dni sem skuhala en divji, domač golaž (stavim, da ima tudi kakšno imenitnejše ime), danes s polento

zraven skleda radiča, teran in pomaranče

Zdaj si grem preverit jermene pri postelji.

V kot se sramovat za 15 minut (kot bi ena rekla) vsi, ki niste na burjo pomislili!

lp

mzm

Jaz bom teh 15 minut raje delala kaj bolj zabavnega, burje sem imela dovolj, ko sem se pred debelo uro trkljala čez Rebrnice (kaj naj rečem, malo pa le vleče). Mogoče je pa imel moj ata to v mislih, ko mi je pred odhodom na študij v Ljubljano zabičal, da naj se varujem Primorcev.

Današnje kosilo se ravnokar kuha in sicer Pečjakovi svaljki, recimo temu priloga (burginjonska govedina) bo iz zamrzovalnika, solata (pesa) pa iz kozarca. Ampak vseeko že komaj čakam, mejduš, kako tak veter človeka naredi lačnega. 

Sonja

V soboto ocvrte sardelice, krompir z blitvo, solata. Včeraj lignji kot predjed, lignji na žaru (sva po pomoti preveliko količino odtalila) in domači pomfri, zelena solata s česnom. Danes krompirjeva juha, ajdova kaša, za mesojedce pečenka, zelena solata in palačinka pečena v pečici. Jutri kisla repa in krvavice za mesojedce.

lp, pinka

Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 06. 2012 19:29

Danes: krvavica, kisla repa s fižolom, pražen krompir 

breskva

danes smo kosilali v službi

-zelenjavna pizza

-schwardsvaldska torta

jutri: verjetno grahova juha, palačinke

sreda: kosilamo vzunaj

ledenka_

Danes: porova juha, orehovi štruklji, jabolčni kompot.

rosie

Včeraj: haše omaki, testenine, pesina solata

Danes: bučna juha, žrebičkovi zrezki v omaki, kus-kus, zelena solata

Jutri: zelenjavna juha, kuhana krača, kislo zelje, pražen krompir

Četrtek: jota, palačinke

matejaoz

Danes prvič letos T minus 31.... 

Lečina juha, pečen krompir, pečen piščanec in nekaj podušenega brstičnega ohrovta. Kavica!

LP

Saša

Danes: zelenjavna juha, pečen krompir, lignji v testu, brokoli, zelena solata, motovilec

Jutri: goveja juha z rezanci, pečena ajdova kaša z zelenjavo, piščančji zrezki v čebulni omaki, zelena solata, motovilec, jabolčni in češnjev štrudelj

NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti