Krvavice, zelo dobre, kisla repa, matevž, za poobedek pa še godlja - pravzaprav je bila predjed in poobedek ![]()
![]()

Galette z zelenjavo
Krvavice, zelo dobre, kisla repa, matevž, za poobedek pa še godlja - pravzaprav je bila predjed in poobedek ![]()
![]()
Danes: kisla repa, pire krompir, krvavice, polnozrnati piškoti s čokolado in kokosom
Danes: Kurja juha z zdrobovimi cmoki, pečen piščan., mlinci in zelena solata.
lp
Juhuuu, še je živa, ta prozorna ![]()
Danes reciklaža kuhanega mesa (paradižnikova salsa, kapre, olive, česen, laški smilj /če sem si prav zapomnila ime
/ teran..)
skleda radiča, pomaranče
lp
mzmNo, danes pa, se vidi, da so zimski meseci (kljub pomanjkanju
in snega) in čas kolin,
ali
.
Pri nas je bila danes goveja juha z rezanci, krvavice, restan ![]()
![]()
in zelena solata.
![]()
Treba bo nekaj ukrenit glede posladka po kosilu, danes je bila samo misel na slastno rezino. Moji domači so tudi cedili sline, jaz pa sem je bila deležna iz elaphusinih rok. Hvala ti, sem potešila tiste hude želje! ![]()
Včeraj zelenjavna juha, pečen riž s kozicami, kalčki, porom in bambusom. Danes juha iz muškatne buče, pečen riž z jajčki, solata z avokadom, za mesojedca pečenka in zelje.
Vikend voka
.
lp, pinka![]()
Tudi mi smo danes jedli krvavice, kislo zelje, pečenice, kruh, še prej govejo juho z rezanci - pravzaprav,pospravili smo ostanke od včeraj![]()
Juha iz lisičk (gobe, ne žival, da ne bo pomote
)piščančji file, tenstan riž, radič. Sladica in kava pri snahi. Pa naj še kdo reče, da so gorenjci uhrni....
Jutri bo pečen fižol in 2 mesna polpeta od ljube mamike. Vsaj plan je takšen :D
MBrandoVčeraj večerja pri enem posebnem združenju BRRRRRRR (samo brez zvoka)
: Roast Beef, zelenjavna lazanja, (ni slaba kombinacija, tole dvoje
) veliko zelenjave, eni so imeli tudi cel v pečici pečen krompir in kruh na voljo. Za konec mičken košček jabolčne pite in kozarec ledenega čaja, po želji nesladkega. Kozarec belega je bil šele ob 10h zvečler doma.
Zabava pa taka.
![]()
Danes reciklaža, direkt iz zmrzovalnika: Mesne kroglice, gora zelenega in rumenega stročjega fižola in, ker teh ni bilo dovolj, še pujček v odeji (sarma wannabe ![]()
) in kos kruha za bolj lačne. Kozarec vode, kaj drugega danes nobenemu ni dišalo.
Za ponedeljek: Pod mojo komando "se je delala" polnjena paprika. Zastonj lekcija
.
Lep nov teden vsem. ![]()
![]()
P.S: Če boste še dolgo slikale bom ali ugriznila v ekran ali pa se nacrtala k eni (katerikoli) na kosilo. ![]()
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Galette z zelenjavo

Debeli špageti s poletno zelenjavo