Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Krvavice, zelo dobre, kisla repa, matevž, za poobedek pa še godlja - pravzaprav je bila predjed in poobedek

cervus

Danes: kisla repa, pire krompir, krvavice, polnozrnati piškoti s čokolado in kokosom

breskva

Danes: Kurja juha z zdrobovimi cmoki, pečen piščan., mlinci in zelena solata.

lp

irenakr

Juhuuu, še je živa, ta prozorna

Danes reciklaža kuhanega mesa (paradižnikova salsa, kapre, olive, česen, laški smilj /če sem si prav zapomnila ime/ teran..)

skleda radiča, pomaranče

lp

mzm

No, danes pa, se vidi, da so zimski meseci (kljub pomanjkanju in snega) in čas kolin,  ali .

Pri nas je bila danes goveja juha z rezanci, krvavice, restan  in zelena solata.

Treba bo nekaj ukrenit glede posladka po kosilu, danes je bila samo misel na slastno rezino. Moji domači so tudi cedili sline, jaz pa sem je bila deležna iz elaphusinih rok. Hvala ti, sem potešila tiste hude želje!

Balenka

Včeraj zelenjavna juha, pečen riž s kozicami, kalčki, porom in bambusom. Danes juha iz muškatne buče, pečen riž z jajčki, solata z avokadom, za mesojedca pečenka in zelje. Vikend voka.

lp, pinka

Tudi mi smo danes jedli krvavice, kislo zelje, pečenice, kruh, še prej govejo juho z rezanci - pravzaprav,pospravili smo ostanke od včeraj

beva

Juha iz lisičk (gobe, ne žival, da ne bo pomote)piščančji file, tenstan riž, radič. Sladica in kava pri snahi. Pa naj še kdo reče, da so gorenjci uhrni....

mejačka

Jutri bo pečen fižol in 2 mesna polpeta od ljube mamike. Vsaj plan je takšen :D

MBrando

Včeraj večerja pri enem posebnem združenju BRRRRRRR (samo brez zvoka) : Roast Beef, zelenjavna lazanja, (ni slaba kombinacija, tole dvoje  ) veliko zelenjave, eni so imeli tudi cel v pečici pečen krompir in kruh na voljo. Za konec mičken košček jabolčne pite in kozarec ledenega čaja, po želji nesladkega. Kozarec belega je bil šele ob 10h zvečler doma. Zabava pa taka.  

Danes reciklaža, direkt iz zmrzovalnika: Mesne kroglice, gora zelenega in rumenega stročjega fižola in, ker teh ni bilo dovolj, še pujček v odeji (sarma wannabe ) in kos kruha za bolj lačne. Kozarec vode, kaj drugega danes nobenemu ni dišalo.

Za ponedeljek: Pod mojo komando "se je delala" polnjena paprika. Zastonj lekcija .

Lep nov teden vsem.

P.S: Če boste še dolgo slikale bom ali ugriznila v ekran ali pa se nacrtala k eni (katerikoli) na kosilo.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 30. 2012 02:38

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti