Danes pri meni:
danes sm neki žleht: ne povem, kaj je na sliki, vi pa tudi ne boste uganili, pol boste cel popoldan tuhtali in vam ne bo dalo miru, jaz pa ne povem zanalašč: kar matrajte se!
A ne, da sem žleht?
![]()
ežoj
Danes pri meni:
danes sm neki žleht: ne povem, kaj je na sliki, vi pa tudi ne boste uganili, pol boste cel popoldan tuhtali in vam ne bo dalo miru, jaz pa ne povem zanalašč: kar matrajte se!
A ne, da sem žleht?
![]()
ežoj
Pri nas
včeraj: popečeni fileji postrvi, solata- kitajsko zelje,krompir, koruza
danes: goveja juha, cvetačni narastek, rdeča pesa
jutri: goveja juha, govedina, pražen krompir, solata
tabuežoj...bikovi prašniki? :D Zelo podobno izgleda :)
blossomKurja juha z jajčnimi vlivanci, dunajc, masleni krompir, kitajsko zelje v solati in ![]()
.
lp
Spoštujem, če so ljudje samokritični, tako na forumih kot v politiki. Danes bi bila še sama lahko žleht.![]()
Kosilo podrejeno današnjemu dnevu. Veliko sem obljubila, ponudila pa bolj malo.![]()
![]()
Ežoj, tudi jaz sem najprej pomislila na prašnike, a so pre temne barve, pa ponavadi se pripravi narezana. A so mogoče puranja jetra?
Mi danes kurjo juhco z zdrobovimi knedeljčki, sarmo, pire, vanilijev sladoled s pogretimi gozdnimi sadeži, kava.
mejačkaSOBOTA:
Kurja juhica z domačimi rezanci (in pripomba: ![]()
![]()
, babi, kako mi paše juhica; pečen piščanec, mlinci, zelena solata in veliko
:

Pozdravček!
Pri nas, danes fižolova juha,palačinke in solata(vem ,da solata preveč ne paše zraven palačink,ampak meni je to dobro)
Jutri bo nedeljsko kosilo za sladico bo jabolčni zavitek
in
(mama na obisku)
![]()
pa kako ne veste, kaj je ežoj jedel?? Ja, neuspel poskus pečenih krvavic, vendar (ledveni del ![]()
)
Aja, danes bo goveja juha, krompir v oblicah, špinača (dušena, ne kuhana), meso in korenje iz juhe in skleda radiča.
lp
mzm ![]()
Dej nehi, mš, tisto je čokolada v modelčku![]()
Poznam Ežoja do obisti!
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Bučni mufini s kremastim nadevom